Recomanacions

Una possible reflexió sobre els éssers humans, ens porta cap a un raonament que qüestiona la seva existència i raó de ser

Opinió 2017/2019, senior, recomanacionsUna possible reflexió sobre els éssers humans, ens porta cap a un raonament que qüestiona la seva existència i raó de ser, com un fet desconegut sense cap tipus de resposta a l'abast del coneixement humà.

Aquesta ignorància no exclou però, la possibilitat de, sense entrar en el fons de la qüestió, poder plantejar recomanacions favorables a millorar la qualitat de vida, principalment en l'actual context d'una societat envellida en la qual els sèniors, arribaran a ser una quarta part de la població, sense tenir plena consciència del seu paper històric, que més tard o més d'hora hauran d'assumir.

Apostar per un canvi cultural que faci possible superar l'actual conformisme i resignació de passar de tot, perquè no hi ha res a fer, en l'actual societat alienada, centrada en els diners i no en les persones, que provoca un clar rebuig a qualsevol mena d'esforç, sigui físic, mental o social, que finalment són els que donen sentit a la vida. Canvi cultural favorable a potenciar la vida local 24 hores, incloent-hi el treball i la vida comunitària, que fa possible poder ser un mateix junt amb els altres com la part més essencial que defineix als éssers humans.

Recomanacions que inicialment aposten per un estil de vida favorable a: 1. Realitzar exercicis cada dia entre 15 o 30 min. 2. Cercar i prendre nota de les sorpreses que ens depara la vida. 3. Trobar maneres d'aprendre i fer quelcom nou assumint els seus reptes. 4. Mantenir-se socialment compromès, practicant una dedicació i atenció vital plena.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: