Preguntes personals

Olga Lorente. Psicòloga socio-laboral

A part de les nostres aptituts pel lloc de treball, es valorara d’igual o més manera les nostres actituds. - Quins són els teus punts forts? Quines habilitats tenim i com les potenciem, podem posar exemples de com les hem desenvolupat. - Quins són els seus punts dèbils? Tots en tenim, cal fer un exercici d’honestedat, si els coneixem serà més fàcil minimitzar-los o corregir-los.- Algun error professional important? Tots ens equivoquem, com vam afrontar l’error? Com estàvem de compromesos amb la tasca i com el vam resoldre? Com actuem davant la pressió i els imprevistos seran dos questions que sempre es tracten dins un entorn d’entrevista.- Com ha resolt alguna situació amb èxit? Recordem la importància dels exemples reals en que es demostri com apliquem les competències a una problemàtica.- Quins reptes ha superat? Què ha fet, com actuava quan algun company/a no li agradava? No improviseu! Prepareu les respostes a les posibles preguntes amb temps.- Quina opinió tenen les altres persones de vostè? Tan vital es l’autoconeixement com el concepte que tenen els altres de nosaltres, quines valoracions ens han fet.- Està casat/da? Viu en parella? Té fills? (Qualsevol pregunta personal).Algunes vegades aquestes preguntes poden incomodar, i això és el que probablement el professional vol, saber quina és la nostra capacitat d’autocontrol. Contestar amb naturalitat és una opció, o bé negar-se a contestar –dient amablament: “És rellevant pel lloc de treball això?” però també podem reformular la pregunta “Suposo que el que vol saber és si soc una persona compromesa, si tinc estabilitat…”Relacioneu qualsevol questió d’aquests tipus amb el lloc de treball, us serà més fàcil contestar sense tensions.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: