Reformulació positiva

Olga Lorente.

“Tenim 55 anys i ens diuen que busquen gent més jove? Tinc estudis però volen algú amb experiència? Busquen algú de la mateixa ciutat i jo visc a 20 kms?”

Hi ha moltes coses que d’entrada potser no complim quan llegim una oferta de feina, però si ens interessa verdaderament, és important saber reformular aquestes qüestions de forma positiva.“Busquen algú jove, però jo disposo de molta més experiència i crec que la maduresa és clau per el lloc de treball.”

“Vull posar en pràctica els meus estudis i la seva empresa m’ho pot oferir, és del sector al que em vull dedicar, la motivació és molt important.”

“No tinc inconvenient en desplaçar-me cada dia, ho he fet sempre.”

Aquestes serien algunes respostes a les preguntes que formulàvem al principi de l’article.Quan parlem de reformulació positiva parlem d’argumentar positivament una cosa que d’entrada sembla negativa.

Per això és important preparar l’entrevista de forma seriosa. Quan ens apuntem a una oferta o bé enviem un cv, ja podem saber que hi haurà certes coses que potser no encaixaran d’entrada. És llavors quan nosaltres ens hem d’avançar i exposar-ho : “envio el meu cv per l’oferta publicada a XX, sé que busquen algú de la zona però en canvi jo ja estic habituada a desplaçar-me diàriament, no tinc cap inconvenient...”

El que és important és que davant d’una qüestió que ens incomodi, tinguem iniciativa i rapidesa en la resposta, els arguments han de ser bons però sobretot la nostra seguretat farà que transmetem estabilitat a la persona que ens entrevista i per tant sempre es valorarà positivament la confiança en un mateix.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: