L’entrevista II

Olga Lorente. Psicòloga socio-laboral.

El professional que fa l’entrevista, pot ser un o diversos però no han de ser necessàriament professionals vinculats al lloc de treball de forma directa. Per això és important preguntar el que no tinguem clar.A modus teòric podríem dir que hi ha dos tipus d’entrevista (en funció del diàleg que s’estableix):- Estandaritzada: entrevista amb preguntes ja planificades, com un qüestionari però en oral.- Lliure: és més una xerrada de caràcter més o menys formal.Les parts de l’entrevista sí són més genèriques:- Una breu introducció i presentació de la persona que ens fa l’entrevista: qui és, càrrec funcional que té a l’empresa...- Qüestions sobre l’experiència professional: quines empreses, funcions, motiu de finalització...- Qüestions a la formació. Contingut dels cursos, motivació per fer-los...- Les vostres dades personals: l’edat, on es viu, possibilitats de trasllat, de desplaçament, conciliació familiar...- i al final, un torn de preguntes ofertes que ens poden servir per aclarir dubtes i per part del professional que ens entrevista per validar el nostre interès per el lloc vacant.Punts importants:- coneix el que puguis sobre l’empresa.- porta el teu cv actualitzat i coneix-lo a la perfecció (ja que es basaran en ell).- prepara’t amb arguments per defensar alguns punts que puguin “anar en contra” de la teva candidatura.- coneix els teus punts febles en relació a l’oferta i intenta reformular-los positivament.- Arriba aviat, 5 o 10 minuts abans.Relaxa’t i evita posar-te tens/a, ja que això pot jugar-te “una mala passada”. Si et prepares l’entrevista CONEIXERÀS A LA PERFECCIÓ QUÈVOLS OFERIR I COM “VENDRE’T”

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: