Demà dia 15...

Dissabte escrit n. 391

Demà dia 15 al Centre Atlètic Laietània se celebrarà a les 7 de la tarda una vetllada cultural pública. L’entrada a la qual és totalment lliure. Es tracta de la festa nadalenca que aquesta Entitat duu a terme cada any. Enguany, amb l’encapçalament de “Recordant Francesca” es vol rememorar i, alhora, retre homenatge a la senyora Francesca Pous i Tresserras, esposa difunta de qui signa, dedicant-li una vetllada programada amb un recital alternat de música i literatura. Música amb teclat de clavecí i literatura poètica. La música serà interpretada per Ma Teresa Julià, filla de la homenatjada i intèrpret i divulgadora de la música del barroc.La part poètica serà atesa per la senyora Carme Faja i Lluís Juvinyà, dos coneguts i reconeguts rapsodes prou avesats a la declamació perfecta i emotiva i que en aquesta ocasió recitaran una selecció de poemes que, al llarg de més de seixanta anys, foren dedicats a Francesca pel seu espòs. Cal assenyalar que als assistents al final de l’acte, se’ls entregarà gratuïtament -gratuïtament- els dos llibres “ Poemes a Francesca” i “ Des de la talaia dels vuitanta anys” publicats recentment per qui signa.Com és d’evidència absoluta no em pertoca fer-ne cap glossa. Però sí, donar-ne notícia pública adequada ja que no sempre la informació arriba a tothom i, per tant, és possible que el contingut de la programació, essent interessant per a algú, en quedés sense assabentar-se’n.Però sí que voldria constatar en aquestes ratlles que el C.A. Laietània una entitat esportiva, la primera genuïnament atlètica de tot l’Estat, fundada l’any 1925 ha estat des de bon inici un redós per a la forja d’atletes. Des de campions d’España de salt d’alçada (Pere Bombardó, Ernest Pons, MaTeresa Roca) fins a altres de gran qualitat. Forjat al desaparegut camp de mossèn Plandolit, l’any 1984 es va inaugurar l’actual Complex al torrent de la Llebreta, havent esdevingut un referent mataroní de primer ordre que acull diferents es­ports i suposa -en el marc d’un paisatge de privilegi- un acollidor recés socio-esportiu. I, un espai on la Cultura hi és acollida i projectada freqüentment. “Recordant Francesca” n’és una mostra més.A tots els atrets per aquest tipus de música i literatura, se’ls n’ofereix una mostra prou atractiva.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: