No tenim por

Davant de tot - Redacció

  • Dijous, 24 Agost 2017 16:31

Opinió 2017, davant de tot-no tenim porEl passat dijous 17 d'agost el terrorisme va colpejar amb gran força criminal el nostre país, amb els atemptats de la Rambla de Barcelona i el Passeig Marítim de Cambrils. L'impacte de les accions i la crueltat violenta amb la qual van actuar els seus protagonistes va suposar un autèntic xoc per a tota la societat catalana i, òbviament també, per a la mataronina.

L'endemà mateix van ser centenars els mataronins que van guardar cinc minuts de silenci davant de l'Ajuntament de la mateixa manera que les mostres de solidaritat i condol es multiplicaven a les xarxes socials. Tots ens sentim colpejats pel que va passar.

La reacció popular a l'atac terrorista, que culmina avui dissabte amb la convocatòria d'una manifestació que hauria de desbordar el centre de la capital del país, ha dut el "No tenim por" com eslògan.  Com a crit de les ganes de seguir vivint al carrer, en companyia entre diversos, com sempre hem fet i com precisament els amants de l'odi no volen que fem.

Des del Tot Mataró ens sumem a les mostres de condol a víctimes i familiars, de solidaritat amb Barcelona i Cambrils i de defensa dels valors de la pluralitat, la convivència i la pau que han de seguir sent el pal de paller de la nostra societat. Colpejats pel 17-A però fent pinya plegats: No tenim por!