Més festes majors a la comarca: Dosrius i Caldes d'Estrac

Els dos municipis acullen aquest cap de setmana activitats culturals i esportives per a petits i grans

Maresme 2014/2015, dosrius

Després de les festes majors de Canyamars i de Can Massuet del Far, arriba el torn de la Festa Major de Dosrius. La celebració té lloc des del 29 d'agost a l'1 de setembre i inclou diverses activitats per a tota mena de públics.

A partir de divendres 30 arriben els plats forts de la festa, amb actes com la 'holi party', la ruixada, els correfocs o els concerts a càrrec de bandes com Versión Imposible o Titanium. Les activitats de cada any tampoc no hi faltaran: la ballada de sardanes, la plantada i la cercavila de gegants, la xocolatada infantil, el sopar a la fresca o les havaneres.

Una de les grans novetats d'aquesta edició ha estat la instal·lació d’un Punt Lila per informar i assessorar la ciutadania en la prevenció de situacions de violència masclista o LGTBIfòbiques, així com atendre i acompanyar les possibles víctimes d’agressions sexistes perquè tothom pugui gaudir de la festa amb seguretat, llibertat i respecte. Podeu consultar tot el programa al web de l'Ajuntament de Dosrius.

Maresme 2017/2019, festa major dosrius, caldes estrac

La festa continua a Caldes d'Estrac

Fins a l'11 de setembre, Caldes d'Estrac segueix celebrant la seva festa major. Avui, dia 30 al vespre, el municipi acollirà, a la Pèrgola de Can Muntanyà, la Trobada de Jazz Bis, en la qual participaran el Duet Lucas Delgado i Rita Payés i OneFitsAll. Per la seva banda, demà dissabte al matí, l’Associació Aikido-Estrac organitzarà una classe oberta d’aikido i, a la tarda, hi haurà la Masterclass de Zumba i Funky, organitzada per Sige Sports Caldetes.

A partir de les 22 h, hi ha preparat l'espectacle teatral d'estiu "Tenors", una paròdia dels concerts que els Tres Tenors van fer arreu del món durant els anys 90.
Per últim, diumenge estan previstos el Torneig de Petanca de Festa Major i la Cantada d’Havaneres. Tots els actes es poden consultar al web del consistori.