Gairebé 7.600 beneficiaris maresmencs de la Fundació Pere Tarrés

Porten a terme accions educatives i socials a la comarca oferint beques per a infants per a gaudir de colònies d’estiu i dóna feina a més de 200 persones

Ciutat 2017, gent gran

Un total de 7.599 persones del Maresme es beneficien enguany de les iniciatives educatives i socials que impulsa la Fundació Pere Tarrés a la comarca. Amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones en els municipis de la zona, l’entitat sense ànim de lucre més gran de Catalunya desenvolupa al Maresme bona part de les accions socials i projectes. Aquests abasten tots els cicles de vida de la persona, des de la infància fins a la vellesa, a través de l’acompanyament en els centres d’esplai, serveis de dinamització juvenil, casals de gent gran i de l’acompanyament en centres oberts, entre altres espais.

La Fundació Pere Tarrés porta projectes molt diversos adreçats a la infància de les poblacions del Maresme destinats a acompanyar nens i nenes en el seu desenvolupament. En l'actualitat, gestiona diferents centres socioeducatius per atendre infància vulnerable dels municipis de Pineda de Mar, de Pla d'en Boet i Rocafonda de Mataró i el Casal Obert de Sant Pau a la mateixa localitat.

60 anys

La Fundació Pere Tarrés, nascuda entorn de les colònies i els centres d’esplai, enguany ha celebrat el 60è aniversari de l'inici de les seves activitats. Concretament al Maresme, té federats 7 centres d'esplai al Moviment de Centres d'Esplais Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació. En total aquests centres compten amb més de 120 monitors voluntaris, els quals atenen uns 650 nens i nenes.

Projectes per a joves, gent gran i la comunitat

També desenvolupa projectes adreçats a la gent jove, com els serveis juvenils d'orientació i assessorament i els patis oberts, els quals ofereixen activitats no dirigides, sobretot esportives. A més, també es porten activitats d'envelliment actiu per a la gent gran del Maresme, com els casals de gent gran de Mataró i treballen per l'acció i mediació comunitària. Un exemple és el Servei de Mediació Comunitària de Sant Andreu de Llavaneres, el qual es dedica a la sensibilització i la prevenció respecte a conflictes en l'espai públic.

 

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: