700 PIMES del Maresme s’estalviaran l’impost de societats

Les empreses són majoritàriament fabricants de productes i sumen uns 10.000 treballadors en plantilla

PIMEC

PIMEC ha detectat que unes 700 petites i mitjanes empreses maresmenques podrien arribar a estalviar-se centenars de milers d'euros amb l’impost de societats. La patronal conclou que més del 90% de les petites i mitjanes empreses desconeixen les deduccions fiscals que existeixen en les activitats de generar nous productes o millorar els seus processos productius, que poden arribar a suposar fins a un 59% d'estalvi en l'impost de societats. Cal destacar que aquest estalvi els pertocaria per a la seva pròpia activitat d'innovació empresarial.

Davant aquest fet, PIMEC s'ofereix per acompanyar totes aquelles pimes del Maresme que generin nous productes o que introdueixin millores en alguna part dels seus processos productius. PIMEC es proposa ajudar-les a identificar totes aquelles activitats susceptibles de deducció, generant la documentació necessària i oferint seguretat jurídica.

Unes ajudes governamentals

Les ajudes van ser introduïdes pel Govern per fomentar el canvi de model productiu i la millora de la competitivitat, tant en relació a la innovació tecnològica, com en la innovació en processos, productes o procediments. Cal remarcar que permeten deduir hores pròpies del personal, subcontractacions i col·laboracions externes, patents, entre d'altres.

Problemes de documentació

Des de PIMEC també han detectat un nombre destacat d'empreses del territori que no estan documentant correctament aquestes deduccions davant l'Administració. Això provoca en molts casos una pèrdua d’estalvi, un augment de les incidències derivades de la gestió, un creixement dels requeriments i, en definitiva, que s’allarguin i es compliquin els processos.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: