Llavaneres vol tenir el nou pavelló a finals de 2018

L’Ajuntament obre el procediment per unes obres que duraran deu mesos

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dimecres, 20 Desembre 2017 17:32

Maresme 2017, poliesportiu llavaneres

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres dona per fer que el futur pavelló poliesportiu en el sector Els Ametllers serà una realitat a finals del 2018. Després d’anys de demora, la nova instal·lació és considerada una acció estratègica i segons el regidor d’Urbanisme, Josep Ruiz, amb aquest projecte es dona resposta “a una demanda història dels veïns i veïnes de Sant Andreu de Llavaneres”. Ja s’ha obert el concurs per licitar les obres a partir d’un plec de condicions que, segons Ruiz, “garanteix un futur pavelló poliesportiu exemplar en termes de sostenibilitat, accessibilitat i eficiència”.

Les obres de construcció del nou poliesportiu i vestuaris al sector d'Els Ametllers s’allargaran durant deu mesos, aproximadament i es desenvoluparan en dues fases: la primera consistirà a habilitar la pista multi esportiva i, en una segona etapa, es construirà la resta del pavelló poliesportiu i els vestidors.
Per tal d'endegar la inversió ha estat necessari concertar una operació de préstec amb una entitat bancària per un import d'1.100.000 euros.

L’Ajuntament obre el procediment per unes obres que duraran deu mesos

Pendents del bloqueig

Inicialment, estava previst que el Consell Català de l’Esport, a través de l’Institut Català de Finances, assumís una part important de la despesa total del projecte, però la situació de bloqueig dels comptes de la Generalitat de Catalunya per part de l’Estat espanyol ha obligat el consistori a ampliar el finançament bancari. Aquest fons, un cop desbloquejat, serà destinat al desenvolupament de la segona fase.