Dosrius estrenarà escola bressol, escola de primària i institut en els propers cursos

L’Ajuntament es fa càrrec de les obres de l’escola bressol mentre la Generalitat portarà a terme els altres dos centres

La comunitat educativa de Dosrius viurà en els propers cursos moments dolços amb l'estrena de tres equipaments que cobreixen totes les etapes de l'ensenyament obligatori. El que està més avançat és l'escola bressol, dotada ja d'un pressupost de poc més d'un milió d'euros. D'altra banda, l'Ajuntament ja ha cedit els terrenys per que la Generalitat faci l'escola de primària i l'institut. L'obra de titularitat municipal, de les tres que es preveuen a mitjà termini a nivell educatiu, és la més avançada i, segons el calendari, podria ser una realitat d'aquí a dos cursos perquè el projecte executiu de l'escola bressol de Dosrius ja és a punt. L'únic inconvenient és l'aspecte econòmic.L'Ajuntament veu difícil poder suportar el cost d'aquest equipament de poc més d'un milió d'euros. És per això que el Departament d'Educació, que ara per ara ja hi col·labora amb una tercera part, s'ha compromès a tornar a fer números per fer una aportació superior a la compromesa inicialment.

El CEIP i l'IES, a compte de la Generalitat 

Pel que fa a les obres de les quals se n'ha de fer càrrec la Generalitat, el segon Centre d'Educació d'Infantil i Primària (CEIP), i l'Institut d'Ensenyament Secundari (IES), les administracions local i autonòmica estan començant a treballar conjuntament perquè aquests siguin una realitat aviat.L'antic camp de futbol serà la zona on s'ubiquin, segons s'ha acordat, convertint-se així en un potent espai d'equipaments per a la població. El CEIP, que serà de dues línies, i l'IES, de quatre, es repartiran els 10.000 metres quadrats destinats a equipaments. Mentre no s'aixequin els edificis, les classes s'impartiran en mòduls prefabricats.L'IES ja treballa així en el present curs, mentre que la segona escola ho farà a partir del curs 2007-2008. Aquestes aules, en principi, s'ubicaran als terrenys de l'Escorxador, recentment adquirits per l'Ajuntament. Quan es faci el trasllat als nous edificis, en aquesta peça de l'Escorxador està previst instal·lar-hi una biblioteca i un Centre de Dia.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: