Sant Vicenç de Montalt implanta la recollida de la matèria orgànica

L’Ajuntament ha triplicat el nombre de contenidors, 100 dels quals seran de brossa orgànica

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha posat en marxa el nou servei de recollida d’escombraries. A banda del rebuig i la recollida selectiva del vidre, els envasos i el paper, el nou servei contempla la recollida de la matèria orgànica, amb el model conegut com a contenidor de vorera.

Els carrers del municipi disposen ja, al costat dels contenidors on actualment es llença el rebuig, d’uns contenidors més petits de color marró, en els quals es dipositaran les bosses amb la matèria orgànica que es genera a les llars. Aquesta millora ve acompanyada d’una recollida segregada dels residus domèstics i dels comercials per tal d’evitar els desbordaments de brossa als carrers.

Amb el nou servei, s’implantaran uns nous horaris: A la nit es recollirà el rebuig i la fracció orgànica, mentre que durant el dia es recollirà la fracció selectiva. Per la seva banda, l’Ajuntament ha triplicat el número de contenidors del municipi, dels quals un centenar es destinaran a la nova recollida de la matèria orgànica.

Des de l’àrea de Medi Ambient de Sant Vicenç de Montalt, es valora aquesta iniciativa com ‘una millora que comportarà un benefici tant a l’usuari com al conjunt del municipi, en tant que permetrà augmentar les tones recollides selectivament i per tant disminuir costos, alhora que ajudarà a millorar la qualitat mediambiental’. El nou servei costarà a l’Ajuntament 270.000 euros

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: