L'Ajuntament amplia l'Aula d'Estudi a l'Espai Jove del Cros amb un nou servei

La regidoria de Joventut ofereix, a partir d'ara, un servei d'acompanyament i suport a alumnes de cicle superior de primària de tot el municipi

  • Argentona Comunicació // Foto: Aj. Argentona
  • Dimarts, 03 Desembre 2019 08:14

Argentona 2014/2019, aula estudi espai jove el cros-aj. argentona

Ja fa anys que el servei d'Aula dEestudi està disponible al Casal de Joves d'Argentona. De fet, l'Ajuntament el va posar en marxa amb l'objectiu d'oferir un entorn de treball tranquil i amè perquè els infants i adolescents hi poguessin fer els deures i treballs. Ara, però, el projecte agafa un rumb diferent, sota el nom d'Aula d'Estudi de Primària i Secundària.

La nova metodologia de treball comptarà amb el suport de dos professionals que ajudaran a millorar les competències dels menors, prenent com a referència les seves tasques i els seu dubtes. Aquest reforç també es farà en l'adquisició de bons hàbits d'estudi que optimitzin el rendiment dels alumnes.

Horari: Els dos professors estaran disponibles cada tarda de 17.15 a 19 h

Segons informa la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Argentona, la planificació, l'entorn, el material o els ritmes de treball seran alguns dels aspectes en els quals es posarà l'accent. D'aquesta manera, es pretén donar cobertura a una demanda ja existent al barri de Sant Miquel del Cros i que s’obre a tota la població del municipi.

Cicle superior de primària

Argentona 2014/2019, escola les fonts argentona

El servei gratuït de suport als estudiants està adreçat a alumnes d'entre 10 i 12 anys de tota la vila.