Imprimir aquesta pàgina

Un estudiant d'Argentona arriba a la final mundial de robòtica

L'equip d'Hugo Pérez, els Marrecs de Vilassar, va ser campió nacional de la 'First Lego League', fet que els va donar el passi per la final internacional de robòtica que es va celebrar fa uns dies

Hugo Pérez
 

Hugo Pérez és alumne de 2n d'ESO de l'Institut d'Argentona i ha format part de l'equip de 12 nens i nenes d'entre 10 i 16 anys que han estat finalistes de la "First Lego League Estonian Open International". Es tracta de l'equip els Marrecs de Vilassar, un grup integrat per estudiants del Maresme que ha participat d'aquest torneig juntament amb 100 equips més de 80 països diferents. L'equip dels Marrecs de Vilassar va guanyar la competició nacional de robòtica 'First Lego League', fet que els va permetre classificar-se per la final internacional que va tenir lloc del 6 al 8 de juny a Tallinn, a Estònia. 

Ampolles d'aigua de vidre retornables

L'equip ha estat liderat per Jordi Pucurull, professor de l'acadèmia de robòtica vilassarenca Edukem-nos. El projecte que van presentar va ser una màquina de vending d'ampolles d'aigua amb la particularitat de ser de vidre i retornables, de manera que redueixi els residus alhora que millora el benestar i la salut de la gent.