El CN Mataró té contra les cordes el Sabadell però acaba cedint

El matx més igualat dels últims anys entre els dos equips s'ha decidit a falta de 15 segons

  • Divendres, 20 Setembre 2019 16:29

190920Wa_CNMSabadellCCat

Avui es jugava a les instal·lacions del CN Montjuïc la semifinal de la Copa Catalunya femenina de waterpolo entre el CN Mataró i el CN Sabadell.
Després de la profunda renovació patida per l'equip vallesà i pels nous fitxatges de l'equip mataroní,  s'esperava un matx més renyit que en els últims enfrontaments i així ha estat.

La gran igualtat que s'ha vist en tot moment a la piscina, amb parcials de 3-3, 4-3, 4-4 en els tres primers quarts, ha portat la decisió a un darrer quart molt emocionant on la igualtat s'ha mantingut. El matx no s'ha decidit fins que faltaven 15 segons i ha marcat l'equip vallesà, per emportar-se el triomf per 15-14.

Per part mataronina van jugar: Lorene Derenty, Laura Vicente, Anni Espar (5), Anna Gual (5), Brigitte Games, Marta Bach, Helena Lloret (3), Clara Cambray (1) i Irene Gonzàlez (2), Ana Aparicio, Maria Bernabé, Cristina Nogué, Blanca Colominas.

Waterpolo CN Mataró - CN Catalunya

Aquest ha estat el partit entre els dos equips amb més gols de tota la història i el canvi de reglamentació respecte als penals de ben segur que hi ha ajudat. Fins ara era un partit molt més desnivellat de la temporada 2006-07 que acabà amb victòria sabadellenca per 23-4.
També és el partit en què l'equip mataroní ha pogut marcat més gols al Sabadell (fins ara el rècord era d'11 gols i en un partit de "play-off" en el qual va haver-hi penals).

En l'altra semifinal el Mediterrani, on juga la mataronina Roser Tarragó, que ja havia eliminat en quart el reforçat Terrassa, ha derrotat també de forma una mica sorprenent el CN Sant Andreu per 9 a 13.

La jornada final es trasllada a diumenge

Degut a la previsió de fortes pluges per demà, la jornada final s'ha passat a diumenge en el mateix horari i també al CN Montjuïc.
A les 11 hores es jugarà el partit pel tercer lloc entre el CN Mataró i CN Sant Andreu i a les 12:30 hores la final entre CN Sabadell i Mediterrani.

El dimecres següent dia 25 i en les semifinals de la Supercopa es tornaran a trobar aquests quatre equips a Sabadell i amb el mateix emparellament.