La Sirena CNM s'estavella amb la defensa sabadellenca

L'equip vallesà ha demostrat que està a un altre nivell i sentencia els quarts de final

Avui era l'hora de la veritat en l'Eurolliga de waterpolo i s'ha jugat a Sabadell el partit d'anada dels quarts de final entre l'Astrapool CN Sabadell i La Sirena CN Mataró, que ha deixat l'eliminatòria pràcticament decidida, ja que l'equip sabadellenc ha superat per 9 gols a l'equip mataroní.

180224Wa_SabLSpresentació

Fa molt de mal el 3-2

No ha començat bé el partit, ja que Maica Garcia ha aprofitat la seva primera superioritat per obrir el marcador, i de seguida Mati Ortiz ha fet el 2-0. La defensa vallesana era molt pressionant i dificultava el joc mataroní, a risc de patir exclusions. La Sirena no aprofitava les superioritats, però Helena Lloret ha aconseguit reduir amb un bon xut exterior en igualtat. Les dues porteres han començat a actuar i el marcador no es movia, però ja sobre el temps Marta Bach, en la boia, ha marcat, aprofitant la quarta jugada de superioritat. Però en la sacada de centre, en el darrer segon del primer quart, Paula Leiton s'ha tret un xutàs des del centre de la piscina que ha sorprès a Debby, que se l'ha tragat, i el quart ha acabat amb un 3-2, que ha fet mal.

Segon quart sensacional del Sabadell

I la mala sort ha continuat a l'inici del segon quart. En una doble superioritat el Sabadell ha estavellat la pilota al travesser, però Maica Garcia ha aprofitat el rebot per posar el 4-2. I ben aviat una errada de passada quan La Sirena sortia a l'atac ha servit perquè Bea Ortiz marqués a la contra el 5-2. La defensa del Sabadell ha continuat amb una gran intensitat, frenant l'atac mataroní, i a l'altre costat Maica Garcia, amb un gran xut, i Forca i Bea Ortiz, amb dos cacaus, en jugada de superioritat, han ampliat la diferència als 6 gols.

180224Wa_SabLSjoc

A la represa s'amplia la diferència

I en el tercer quart, després d'uns minuts de bones defenses per ambdues parts, la ferida s'ha anat obrint més amb un altre gol de Bea Ortiz en el qual Debby tampoc ha estat encertada.

I a l'inici del quart, Bea Ortiz, una jugadora cridada possiblement a ser de les millors del món, ha marcat un golàs en una contra, posant el 10 al marcador. Un gol de Marta Bach en superioritat, ha fet pensar en la remuntada de la temporada passada Budapest, però l'equip local no ha donat opció. I la veterana Maica i la joveneta Gisela Farré han posat el definitiu 12-3. Al tram final, com durant bona part del partit, els xuts mataronins han anat repetidament als pals, problema d'haver d'ajustar-los davant una gran portera i amb una gran defensa al davant.

Sembla que la tornada del dia 17 de març a Mataró serà gairebé un tràmit. La Sirena CN Mataró fa tota la pinta que s'haurà de conformar, que no és poc, amb jugar la Final a quatre de la Copa LEN.

CN SABADELL 12-3 LA SIRENA CN MATARÓ

CN SABADELL: Laura Ester, Mati Ortiz (1), Anni Espar, Bea Ortiz (4), Gisela Farré (1), Paula Leiton (1), Marina Cordobés, Maica Garcia (4), Pili Peña, Kiley Heushul, Olga Domènech, Judith Forca (1), Ainara Farré (ps). 12 gols de 24 xuts, en 39 opcions d'atac. 11 exclusions.

LA SIRENA CN MATARÓ: Debby Willemsz, Laura Vicente, Marina Zablith, Helena Lloret (1), Clàudia Abad, Alba Bonamusa, Clara Cambray, Ciara Gibson, Marta Bach (2), Liana Dance, Ema Carevic, Carla Graupera, Júlia Àvila (ps). 3 gols de 24 xuts, en 37 opcions d'atac. 10 exclusions.

PARCIALS: 3-2, 5-0, 1-0, 3-1.