Albert Ramos supera la primera ronda a París

El mataroní ha guanyat a Feliciano López en dos sets i ara s'enfrontarà a Almagro

El tennista mataroní Albert Ramos (número 48 del rànquing mundial) ha donat una de les sorpreses de la primera ronda del Masters 1000 de París en eliminar el toledà Feliciano López, número 36 del rànquing mundial, després d'un partit que tot i decidir-se en dos sets (7-6 i 6-4) ha durat quasi dues hores. El primer set va ser molt igualat, tots dos jugadors van mantenir el seu servei i es va decidir al "tie-break". En el segon set Ramos va aconseguir trencar el servei del toledà al setè joc i va mantenir el seu per fer-se amb el segon set.

Aquesta és la segona victòria durant aquest any 2012 de Ramos sobre Feliciano López. L'anterior va ser el mes de març al Master 1000 de Miami. S'ha de dir que Feliciano, gran amic de Rafa Nadal amb qui comparteix molts entrenaments, té una fita destacada al seu palmarès ja que va ser el primer espanyol en arribar a quarts de final de Wimbledon l'any 2005 des que Manolo Orantes ho havia fet l'any 1972.

Ara, a la segona ronda, Albert Ramos s'enfrontarà a Nicolàs Almagro, un tennista murcià, tres anys més gran que el mataroní (és del 1985, mentre que Ramos és del 1988), que ara mateix ocupa el lloc 11è del rànquing mundial i que aquest any ja va guanyar Ramos a Brasil el mes de febrer en un torneig que va guanyar el murcià.