Imprimir aquesta pàgina

El Quadis CNM de tennis taula és co-líder de la Divisió d'Honor

L'equip mataroní va guanyar a L'Escala de forma còmoda per 1-5

L'equip masculí del Quadis CN Mataró de tennis taula va guanyar a les instal·lacions del CER L'Escala B per 1-5 i d'aquesta manera, aprofitant que el líder l'Irun B descansava, l'ha atrapat a la classificació i comparteixen el primer lloc amb una sola derrota en les sis jornades disputades. El fet que la derrota mataronina fos davant els bascos els deixa de moment com a co-líders.

Tennis Taula Quadis CNM - Badalona

En aquest encontre jugat en terres empordaneses va participar per segona vegada amb el Quadis el francès Clement Chobeau, que va guanyar els seus dos partits, un per 0-3 i l'altre per 1-3. Xavier Peral va fer el mateix, en el seu cas tots dos per 0-3 i amb grabn autoritat cedint com a molt 7 punts en un set. Yordi Jason Ramos en va guanyar un i va perdre l'altre en cinc sets.

181119TT_Chobeau

La classificació està així: Irún B i QUADIS CN MATARÓ 12, Olot i CN Sabadell 10, Errenteria 8, Borges B, Burgos i Peñaskal 6, Badalona i Torrelavega 4, L'Escala B 2, Vasa Arroyo 0.

El proper diumenge a les 11 hores l'equip del Quadis té un complicat partit a Olot, davant un equip que només ha perdut dos enfrontaments.