El CNM Quadis de tennis taula dóna el cop a Cartagena

L'equip femení de tennis taula del CN Mataró guanya a la pista del líder i després a la del cuer i es posa líder

L'equip del CN Mataró Quadis de tennis taula ha donat un cop d'efecte en guanyar a la pista del líder, el Cartagena, per un contundent 1-4, i posant sobre la taula la seva candidatura al títol de la Superdivisió estatal.

El matx disputat el dissabte a la tarda no ha començat bé ja que Gàlia Dvorak ha perdut per 3-1 davant la xinesa nacionalitzada Yanfei Shen, però en el segon matx Natalya Prosvirnina ha guanyat un partit que no s'esperava davant Fang Zhu per 2-3 i després Liu Chang ja ha posat en avantatge l'equip mataroní superant la romanesa Necula per 1-3.

El partit següent el de dobles era decisiu i Gàlia Dvorak i Liu Chang, han demostrat ser una de les millors parelles de al lliga superant Yanfei Shen i Necula per 1-3.

I en el següent partit Gàlia Dvorak, molt segura, ha anotat el punt decisiu superant per un clar 0-3 a Fang Zhu.

L'endemà en partit jugat a València l'equip mataroní va aconseguir una còmoda victòria i d'aquesta manera amb cinc victòres en cinc partit se situa al capdavant del la Superdivisió igualat amb el Cartagena que té un partit més disputat. L'altre equip imbatut és el Vic que només ha jugat quatre partits.

A València, davant del Mediterraneo primer Liu Chang va superar Marina Rodríguez per 0-3, després Natalya Prosvirnina a Ruth Olea també per 0-3 i en el darrer individual Gàlia Dvorak va guanyar Ekaterina Kulagina, l'única estrangera de l'equip valencià, per 1-3. En el doble Liu Chang i Gàlia es van desfer per 0-3 de Kulagina i Rodríguez.

Consulta la classificació de la Superlliga a EL MARCADOR