Agenda esportiva del cap de setmana del 21 i 22 de gener

El Grupclima, a mantenir el liderat a casa davant un rival complicat, el Cerdanyola

HOQUEI

1a Estatal

GRUPCLIMA - Cerdanyola

Per tal de que el liderat no sigui efímer, els d'Ivan Sanz han de guanyar demà diumenge a 2/4 d’1 del migdia al Cerdanyola. Aquest equip compta amb diversos ex-jugadors del Mataró i es troba a cinc punts, i per tant és important la victòria per començar a marcar diferències.

FUTBOL

Tercera Divisió

Balaguer - CE MATARÓ

El CE Mataró juga al camp del Balaguer, que fins ara ha perdut dos partits (Barça C i Gavà) i ha cedit dos empats (Europa i Castelldefels) en els 9 partits jugats al seu camp, on no guanyen des del dia 20 de novembre quan van derrotar l’actual líder per 2-0. La temporada passada el CE Mataró hi va guanyar per 0-2 amb gols de Kiku i Fernando en plena ratxa triomfal de l’equip de Creixell fora de casa.

Territorial Preferent

Ripoll - Cerdanyola

L’equip de Miguel Guerrero visita el camp del Ripoll, que també es troba en el descens. Els grocs afronten el partit amb esperances després de sumar dues victòries consecutives, i a l’espera de sumar tres punts que puguin treure l’equip dels llocs de descens l'últim partit de la primera volta.

Segona territorial

Canet- JUVENTUS
Premià de Dalt- CIRERA
PLA D’EN BOET- Cabrils
Badalona Sud- MOLINOS


S’acaba la primera volta de la lliga i, excepte el Boet que rep el Cabrils, els mataronins tenen desplaçaments complicats. El Juventus juga a Canet que està fent una bona campanya, el Cirera visita el camp del Premià equip lluita per sortir de la zona baixa, mentre que Molinos visita el cuer.

WATERPOLO

Divisió d’honor

Martiànez- CN MATARÓ QUADIS

L’equip mataroní viatja aquest cap de setmana a les Illes Canàries per jugar el darrer partit de la primera volta i tres setmanes més tard hi tornarà per jugar la fase final de la Copa del Rei. Darrerament aquests deplaçaments han estat força propicis, ja que la darrera derrota mataronina allà es va produir la temporada 1999-2000 per 6-3. Després 5-7 (2000-01), 3-8 (2001-02), 5-5 (2002-03); 5-8 (2003-04) i 6-6 (2004-05). Tpt i aquest bon bagatge, la victòria que els canaris van aconseguir a la piscina de l’Ondarreta fa pensar que no serà un partit fàcil. També cal destacar l'interès dels partits que es juguen a Terrassa (contra el Barceloneta) i Alcorcón (amb el Sant Andreu).

Divisió d’Honor femenina

Moscardó- CN MATARÓ EL TOT

L’equip de Vicenç Tarrés es desplaçarà per segona vegada a Madrid intentant repetir l’èxit aconseguit davant del Concepción tot i saber que el potencial del Moscardó es bastant superior.

BÀSQUET

Lliga EBA

UE MATARÓ - Granollers

Aquest diumenge, en l'horari habitual d'¼ de 7 de la tarda, els homes de Margall reben el Granollers, davant del qual volen trencar la mala ratxa de resultats.

Lliga femenina 2

Tabirako Baque - UE MATARÓ

Viatge al País Basc on s’intentarà derrotar un dels equips que es troba per sota del Mataró.

HANDBOL

1a Estatal

EL TOT MATARÓ JHM - Maristes Saragossa

Demà a les 18h El Tot Mataró no pot fallar davant d’un rival directe en la lluita per eludir el descens com és el Maristes de Saragossa, filial del BM Zaragoza d'Asobal. A la pista saragossana es va guanyar clarament per 25-34.

1a catalana femenina

Castelldefels B - EL TOT MATARÓ JHM

Demà El Tot Mataró JHM es desplaça a la pista del Castelldefels B al qual hauria de superar si juga amb la mateixa intensitat que van fer davant del líder.