Imprimir aquesta pàgina

Ja acabant l'any arriben l’últim ascens i l’últim descens

L’equip femení de natació del CN Mataró puja a 1a Divisió Estatal i el masculí hi baixa

El cap de setmana passat els equips sèniors de natació del Centre Natació Mataró van disputar la Copa d'Espanya, i en aquesta competició es va viure l'últim ascens de l'any, que fa costat als que s'havien produït abans de l'estiu de CE Mataró i UD Molinos en futbol i Futsal femení. Però també es va produir l'últim descens del 2019 que acompanya als de AEiLL Cerdanyola i Pla d'en Boet en futbol, del sènior B de la UE Mataró de bàsquet i de l'equip del CN Mataró femení en triatló.

191229Na_equipfemeniCNM

L'equip femení segon de 2a i puja a 1a

L’equip femení del Centre va acabar en 2n lloc de la 2a Divisió i d’aquesta manera ha pujat a la 1a Divisió. Les components de l’equip van ser Adriana Roca, Carla Chaves, Mariló Martí, Malen Tomàs, Júlia Tomico, Andrea Seco, Carla Duro, Berta Cambray, Clàudia Luna Torres, Judit Garreta, i Jana Vilariño.

L'equip masculí vuitè de Divisió d'Honor baixa a 1a

Per la seva part l’equip masculí del CN Mataró, en una competició d'altíssim nivell, va acabar en 8è lloc de la Copa d’Espanya de clubs en la seva màxima categoria, la Divisió d’Honor i baixa a la 1a Divisió.
El campió va ser el Canoe de Madrid, per davant de Gredos, Sant Andreu, Sabadell, Terrassa, Santa Olaya i Bidasoa.

El més destacat va ser Jan Giralt que va quedar 2n en 200 m esquena amb 2:02.24 i Guillem Pujol 4t en 1500 m amb 15:42.43. Van completar l’equip Eric Vilaregut, Joan Ferri, Guillem Pujol, Roger Coma, Pol de la Rosa, David Chaves, Fernando Morillas, Pol Martínez, Àlex Sànchez, Martí Penedès i Marc Pou.