Imprimir aquesta pàgina

David Casas: "L'ascens era l'objectiu i estem molt contents d'haver-lo aconseguit"

Entrevistem a l'entrenador del Volei Mataró, després d'assolir, virtualment, l'ascens de categoria

 

Volei CV Mataró - Frederic Mistral

Encara que no fos el millor partit, vau aconseguir l'ascens. Quina valoració en fas?

Estem molt contents, l'ascens era l'objectiu clar de la temporada. Tenim gent a la base que té una projecció molt important i l'actual segona divisió catalana se'ns quedaria petita a curt termini. És per això que pujar de categoria era molt important per nosaltres. Estem contents perquè hem fet una molt bona segona fase i a falta de 5 jornades hem sumat la meitat dels punts, que als darrers 10 anys n'hi ha hagut suficient per pujar de categoria, és per això que virtualment ja estem classificats, tot i això confiem que en les 5 jornades que queden seguirem sumant punts.

Matemàticament, doncs, encara no s'ha assolit?

La fase d'ascens la juguem els 8 millors equips de la categoria i d'aquests, quatre aconseguim pujar. Actualment estem segons i és molt difícil que el cinquè ens arribi a atrapar, és per això que difícilment se'ns escaparà l'ascens. De totes maneres, sí que continuem pensant que continuarem puntuant i, de fet, segueix sent l'objectiu, fer-ho molt bé de cara als partits que queden, tant amb les jugadores sèniors com amb les jugadores juvenils i les cadets que pugen amb nosaltres cada setmana.

També ha estat un gran any a nivell de club, no?

A més de l'ascens del sènior femení, també pujaran a la màxima categoria l'equip cadet i l'equip juvenil femení, i cal tenir present que fa una setmana el juvenil masculí va quedar tercer de Catalunya i fa quinze dies ho va fer el cadet, per tant, a nivell de club aquesta temporada és molt bona. Confiem, a més, que l'equip masculí aconseguirà la permanència, i per tant els objectius dels principals equips s'hauran assolit tots. És una temporada molt bona pel Club Volei Mataró.