Imprimir aquesta pàgina

El Tordera s'emporta el derbi i posa el liderat mataroní en perill

Tercera derrota consecutiva en lliga del CH Mataró, immers en una dinàmica negativa que necessita canviar

El Club Hoquei Mataró, que encara no ha pogut guanyar en els quatre partits de la segona volta, ha dilapidat bona part de l'avantatge que portava a l'equador de la competició, i ja té dos equips a tan sols dos punts. Ahir dissabte visitava el Jaume Parera el Tordera, i els ingredients per viure un bon partit hi eren tots, però els d'Albert Larrea no es van poder treure de sobre l'aura negativa que els envolta les darreres setmanes, en les que costa molt més fer gols, i els rivals en tenen prou amb mitja ocasió per batre la porteria mataronina. Una setmana més el Mataró ha anat a remolc després de marxar al vestidor perdent per 0-2, amb un primer gol d'un xut llunyà d'un dels reforços del Tordera, l'italià Ceschim, i el segon que arriba en un contracop després d'una clara ocasió local.

Hoquei CH Mataró - Tordera

A la segona part el Mataró va dominar totalment el joc, però es va trobar un Tordera esperant al darrera per conservar el seu avantatge i sumar tres punts molt importants en la seva lluita per la permanència. Va arribar l'1-2 gràcies a una falta directa transformada per Florenza, amb gairebé vint minuts per davant, però quan els locals apretaven per assolir l'empat, va arribar l'1-3 amb un xut inversemblant gairebé sense angle dels visitants. Tot i això els locals no es van rendir i van mantenir el setge a la porteria visitant, i a falta de dos minuts i mig Martos feia el 2-3. Finalment Larrea se la va jugar amb traient el porter i amb cinc jugadors de pista, però la bola no va voler entrar, amb dues intervencions crucials del porter visitant en ocasions molt clares. Així va ser com en els darrers segons van fer el 2-4 definitiu.

CLUB HOQUEI MATARÓ 2 - 4 CP TORDERA

CH MATARÓ: Sergi Grané, Pau Palacín, Oriol Lladó, Gerard Cusachs, Conrad Xicota equip inicial; Bernat Romero, Èric Florenza (1), Adrià Martos (1), Àlex Cantero, Jaume Gisbert (ps).