Imprimir aquesta pàgina

El CH Mataró té dissabte un gran partit amb la visita del Palafrugell

L'equip ve de guanyar al Manlleu i s'enfronta a un dels líders de la classificació

Hoquei CH Mataró - Taradell

El dissabte dia 3, a les 20.30 hores, hi ha un gran partit al Pavelló Jaume Parera, on el CH Mataró rebrà la visita d'un dels tres líders, el Palafrugell, equip que la temporada passada va jugar a l'OK Lliga. En la temporada 2016-17, la del seu ascens, els empordanesos van guanyar aquí per 2-5 i en la seva primera visita, la temporada 2015-16, la victòria va ser local per 6-3.

L'equip d'Albert Larrea ha fet un gran inici de campionat. Primer va empatar a casa contra un dels equips cridats a estar a la part alta, com és el Taradell, i la setmana passada va obtenir un triomf per 2-4 a Manlleu, en un fèu on l'equip mataroní no hi guanyava des de feia 23 anys. Ara toca donar un cop sobre la taula i superar un dels líders...

La classificació està així:
Vilafranca, Palafrugell i Barça B 6; CH MATARÓ i Taradell 4; Raspeig, Maçanet, Liceo B, Arenys de Munt i Vilanova 3; Alpicat Lleida, Sant Feliu, Tordera i Manlleu 0.

Hoquei CH Mataró - Taradell

Parlem amb l'entrenador, Albert Larrea

Hem tingut l'oportunitat de parlar amb el nou tècnic de l'equip, Albert Larrea, perquè ens parlés dels objectius que es plantegen per aquesta temporada:
"L'objectiu és clarament posar les primeres pedres per a implantar una manera diferent de fer les coses, ja sigui a nivell de sistema de joc, d'entrenar i d'entendre l'hoquei en general", Larrea a més, destaca que no es planteja cap objectiu en quan a resultats, ja que aquests arribaran si són capaços de fer les coses ben fetes, treballant molt per fer petites passes que portin a construïr un projecte amb fonaments sòlids.
Preguntant per la integració dels nous jugadors a la plantilla, i d'ell mateix, l'Albert s'ha mostrat entusiasmat amb el grup humà del que disposa, valorant molt positivament el fet d'haver treballat tot el juny com a grup, fent un bon treball previ: "Quan ens vam retrobar després de l'estiu tots teníem la sensació d'haber estat junts des de sempre, era un sentiment general de tots nosaltres. Penso que tenim la sort que tenim uns jugadors on tots són unes persones excelents i això ho fa tot molt més fàcil".
Per acabar, parlant de l'enfrontament d'avui, Larrea creu que el Palafrugell és un dels millors equips de la categoria, i que serà un partit molt complicat:
Caldrà treballar ben fort i fer molt bé les coses per a poder doblegar al Palafrugell. Hem treballat molt bé durant la setmana i caldrà veure si som capaços de competir bé".