Imprimir aquesta pàgina

Tot i empatar a Vilanova, continuen líders de la Nacional Catalana

El Club Hoquei Mataró femení va anar a remolc tot el partit i suma un punt per seguir pensant en l'ascens

El partit d'aquesta jornada del Club Hoquei Mataró es va jugar el passat divendres a Vilanova, i un inici fred en el que es van encaixar dos gols molt d'hora van passar factura, tot i que es va acabar sumant un punt. Aina Florenza va equilibrar el marcador amb dos gols a la primera part, però poc abans del descans les locals van aprofitar un penal per avançar-se de nou en el marcador (3-2).

Hoquei Medicare CH Mataró - Vilanova

A la represa l'equip entrenat per Albert Bou va dominar clarament, però amb poc encert de cara a porteria. Tan sols a falta de tres minut, altre cop Aina Florenza va aconseguir marcar el seu tercer gol de la nit per no perdre el partit. El Mataró segueix liderant el grup 1 de la segona fase amb quatre punts d'avantatge sobre el Cerdanyola B i cinc sobre el Sant Cugat, que ha jugat un partit menys i per tant poden ser dos.

CP VILANOVA B 3-3 CH MATARÓ

Van jugar pel Club Hoquei Mataró: Paula Lladó i Ariadna Escalas (PS); Carla Naranjo, Ariadna Chiva, Júlia Canal, Anna Fontdeglòria i Aina Florenza (3).