Imprimir aquesta pàgina

El dissabte gran jornada d’hoquei patins al Jaume Parera

Tota una final per la permanència per al Medicare System, i derbi comarcal per al Mis Ibérica

Hoquei Medicare CH Mataró - Vilanova

Aquest dissabte 20 de maig és la darrera jornada on coincideixen els dos primers equips del Club Hoquei Mataró jugant a casa aquesta temporada, amb un partit decisiu pel femení i un sempre interessant derbi comarcal pel masculí. Per això entre el club i el Front Mataroní s’han organitzat per fer una vetllada atractiva per tothom, ja que a les mitges parts dels partits hi haurà exhibicions de l’Escola del club i sortejos, i entre els dos partits pica pica amb música a l’esplanada davant del Poliesportiu, entre d’altres sorpreses.

Cartell Hoquei Maig 2017

Una final pel Medicare System Mataró contra el Rivas

L’equip d’Albert Larrea jugarà el partit més important de la temporada, ja que només val la victòria per seguir pensant en la permanència a OK Lliga. El Rivas Las Lagunas es troba un punt per sota de les mataronines, i per tant també és un partit a cara o creu per elles. A la primera volta el resultat va ser de 5-3 favorable a l’equip madrileny. La cita és a les 17:30h i l'equip mataroní necessita tot el suport possible per tal de superar la primera final, de les dues que queden.

  Punts 25a Jornada 26a Jornada
Liceo 28 CERDANYOLA Mataró
Alcorcón 27 Voltregà RIVAS
Sfèric Terrassa 27 Vilanova VOLTREGÀ
Cerdanyola 26 Liceo PALAU
CH Mataró 24 Rivas LICEO
Rivas 23 MATARÓ Alcorcón

Aquestes són les dues jornades que queden, amb tots els equips que es troben lluitant per evitar les dues places de descens que queden per adjudicar, que ara ocupen el Rivas i el Mataró (en majúscula els partits fora de casa, en minúscula els de casa). El Mataró té el golaverage guanyat amb Alcorcón i Cerdanyola, i amb Liceo el tindrien, ja que l’única manera d’empatar seria fer 4 punts i el Liceo cap, i això voldria dir que les mataronines haurien guanyat allà.

170505Ho_CHMatarócontentes

Derbi maresmenc per tancar la temporada del Mis Ibérica Mataró

Els dos equips ja no s’hi juguen res, ja que han perdut qualsevol opció d’ascens i ja tenen la permanència a la butxaca, però és ben sabut que un derbi entre el Mataró i el Tordera acostuma a oferir emocions fortes i intensitat, i ben segur que els homes de Quim López tenen ganes d’oferir una victòria a l’afició, sobretot després de la golejada rebuda a la primera volta. Això si, s'afronta el partit amb la baixa segura de Jordi Bartrès. El partit és a les 20h, després de les noies i del pica-pica a l'esplanada.

Ho Mataro-tordera

Crònica de la golejada rebuda a Tordera