El CH Mataró campió d'Europa sub 17

Les noies entrenades per Oriol Feliu aixequen la corona europea a la localitat asturiana de Mieres

hoquei femEl Club Hoquei Mataró torna a fer història i afegeix un nou títol continental, aquest cop de l’equip femení sub 17 que el passat cap de setmana va proclamar-se campió d’Europa a la localitat asturiana de Mieres, després de superar, a la final a tres, l’equip lleidetà del Bell Lloc Vilasana 2-1 i empatar a 0 amb l’equip portuguès del Stuart Massamá.

Segona edició de la competició

La localitat de Mieres va acollir la setmana passada la segona edició de la Copa d’Europa Femenina sub 17 de clubs. Aquesta competició és una de les grans apostes del Comitè Europeu d’Hoquei Patins i de la Federació Espanyola de Patinatge que volen desenvolupar l’hoquei patins femení a nivell continental. Després de la primera edició on només van participar tres equips espanyols i tres equips portuguesos, aquesta segona edició ha comptat amb la participació de 9 equips de cinc nacionalitats dieferents.

Els equips participants en aquest Campionat d’Europa sub-17 han estat l’equip amfitrió del Cuencas Mineras de Mieres, el Bell Lloc Vilassana (Lleida), vigent campió d’Espanya, el CH MATARÓ, subcampió d’Espanya, els equips portuguesos Stuart Massamá i Juventude Salesiana, l’equip francès de l’Ille de France, el conjunt anglès RHC Of England i l’equip suís del Swiss Future.

El CH Mataró va passar a la final a 3 després de superar a la primera fase 2-0 el Swiss Future i 5-0 el Juventude Salesiana de Portugal.

Emoció fins al final

A la final a 3 el conjunt mataroní va superar 2-1 el Vilasana venjant-se d’aquesta manera de la derrota soferta a la final estatal, i després va empatar a 0 gols amb l’equip portuguès del Massamá.

Les mataronines, per aconseguir proclamar-se campiones, necessitaven que l’equip portuguès no aconseguís la victòria contra les catalanes, ja que s’havien imposat en la tanda de penals de desempat. Finalment el Vilasana va superar per un clar 4-1 a les portugueses donant el campionat a les noies entrenades per l’Oriol Feliu. El podi del torneig va acabar d’aquesta manera Club Hoquei Mataró campió, Vilasana subcampió i Stuart Massamá tercer classificat.

Plantilla

Aquestes són les jugadores de l’equip que han fet història aconseguint la copa d’Europa: Ari Escalas (P), Paula Lladó (P), Ona Castellví, Laura Manzanares, Carla Fontdeglòria, Júlia Canal, Marta Soler, Adriana Chiva, Aida Anton, entrenades per l’Oriol Feliu i l’Albert Larrea.