Imprimir aquesta pàgina

El Mis Ibèrica CH Mataró encara té esperances

Ha superat l'Alcoi, i el Noia ha perdut a casa, i de moment és viu

El Mis Ibèrica CH Mataró ha fet els seus deures i ha guanyat l'Alcoi per 4-2 i, a més, el Noia no ha fet els seus, ja que ha perdut en el derbi de l'Anoia davant l'Igualada, i això fa que, quan falten dues jornades i amb dos punts de diferència, l'equip mataroní encara mantingui una lleugera escletxa d'esperança.

Mataró-Alcoi

L'equip mataroní, davant un equip que ocupa la vuitena plaça i que ja ho té tot fet, ha sortit mentalitzat i s'ha avançat 2-0 al descans, amb gols d'Eric Florenza i Oriol Parera.
A la segona part l'ex-jugador del CH Mataró Ferran Formatjé ha demostrat la seva qualitat per posar l'empat amb dos gols en un minut.
L'equip local s'ha sabut sobreposar al cop i els gols d'Èric Florenza i Aniol Mangas han acabant donant el triomf.

MIS IBÈRICA CH MATARÓ - ALCOI 4-2

MIS IBERICA CH MATARÓ: Jordi Esteve, Aniol Mangas (1), Marc Povedano, Oriol Parera (1), Eric Florenza (2), Martí Casas, Eric Serra, Marçal Oliana, Adrià Aceituno (ps).
ALCOI: Grau, Formatjé (2), Arche, Cañellas, Aguilar, Candanedo, Figa, Martí, Domènech.
GOLS: 13' FLORENZA (1-0); 24' PARERA (2-0); 34' Formatjé (2-1); 34' Formatjé (2-2); 40' FLORENZA (3-2); 43' MANGAS (4-2).