Imprimir aquesta pàgina

El Tot Mataró acusa les nombroses baixes i és a tocar del descens

Un parcial de 4-0 al final de la primera part va ser decisiu

En un partit jugat enmig d'un ambient sensacional, amb les dues aficions donant suport als seus equips de forma esportiva i sense cap crispació, El Tot Mataró va caure derrotat a Esplugues i, després dels resultats de la jornada, és molt a prop del descens, a no ser que pugui arribar la salvació de forma gairebé miraculosa o, segons es comenta, per ser el penúltim classificat dels quatre grups amb més punts.

El Tot Mataró continua patint massa imponderables per tirar endavant com s'esperava aquesta tercera temporada a 1a Estatal, i va haver d'afrontar el decisiu partit a Esplugues sense la possibilitat de disposar de la que és gairebé la seva primera línea titular (Pedragosa, per sanció, Sergi Rodríguez, que s'ha d'operar al genoll i Terensi operat a l'ull) i els seus gols en llançaments exteriors es van trobar evidentment a faltar, ja que David Pedragosa és el 2n màxim golejador del grup i Sergi Rodríguez és el sisè, i el potencial ofensiu de l'equip depèn molt d'ells.

S'aguanta fins poc abans del descans
L'inici de partit ja va mostrar com El Tot Mataró patiria per superar un inspirat Roso i es van necessitar set xuts per marcar el primer gol. Tot i això l'equip mataroní va poder mantenir el marcador igualat gràcies al gran treball defensiu en 6:0 i a les bones pilotes que es van ficar als pivots en atac. Al minut vint es va arribar amb empat a sis gols i a falta de cinc minuts per al descans El Tot Mataró es va posar per davant amb 7-8, il·lusionant als molts seguidors desplaçats. Però, pagant l'esforç realitzat i també les precipitacions en els darrers minuts, al descans el marcador es va capgirar a un 11-8, ja amb 18 llançaments errats per part mataronina, i aquest final va deixar tocat l'equip groc-i-negre que ja no va reaccionar a la represa.

Els locals van prendre sis gols d'avantatge ben aviat (15-9). La defensa, ja reservant a Bernat que havia estat exclòs dues vegades, va baixar el seu rendiment. Es va provar una defensa mixta sobre el central local i es va arribar a un 21-17 a falta de 13 minuts que semblava donar opció, però l'equip local va començar a trobar solucions fent arribar pilotes molt fàcils a l'extrem dret Caracuel i, com que els porters tampoc aturaven, van obrir forat. També es van començar a perdre pilotes en atac per la bona defensa en 5:1 de l'Esplugues i els contraatacs locals van acabar de sentenciar aquest partit del qual s'ha de passar pàgina per començar a pensar en el proper a casa contra el Gràcia de Sabadell.

ESPLUGUES 30 EL TOT MATARÓ JHM 20
ESPLUGUES:
Roso i Casacuberta pprters; Sàez (2), Lasarteguia, Alonso (1), Mas (2), Elorza (5), Manresa (1), Pérez (1), Vilaplana, Palència (4), Gómez (3), Guixeras (2), Caracuel (9).
EL TOT MATARÓ JHM: Alberto Ruiz i Carles Núñez porters; Edu Velasco (3), Martí Comas (4), Roger Capdevila (1), Nacho Marín, Sergi Tria (1), Pere Cuquet (3), Àlex Gomà (3), Toni Busquets (1), Bernat Batlle (2), Edu Vivar (2), Carles Sans i Xavier Reyes.
PARCIALS CADA 5´: 2-1, 4-3, 4-4, 6-6, 7-8, 11-8 descans; 13-9, 16-10, 19-14, 24-18, 27-19, 30-20.