El Tot Mataró no pot amb la seva "bèstia negra"

L'equip continua lluitant sense sort contra les adversitats

El Tot Mataró JHM , que continua lluitant contra les adversitats, no va poder superar la seva "bèstia negra", el Sant Martí Adrianenc, un dels equips punters de la categoria, que va aconseguir sumar la seva sisena victòria sobre l'equip mataroní en les tres temporades que aquest porta jugant a 1a Estatal.

L'equip barceloní va prendre ben aviat avantatge, aprofitant les facilitats defensives locals i el poc encert de la porteria, i els jugadors mataronins, que tenien la baixa important de Martí Comas en defensa i també al seu golejador David Pedragosa handicapat amb problemes a les cervicals després d'un lleuger accident automobilístic, van haver d'anar sempre a remolc en el marcador.

Remuntada incompleta
A la represa l'equip local amb gran capacitat de lluita, però també amb paciència i amb un joc fluid en atac, va anar remuntant fins que un parell de bones accions defensives i de la porteria, ben complementades amb bones accions ofensives, van permetre igualar el marcador a 31 gols a falta de cinc minuts per al final.

Era el mateix que havia passat al partit de la primera volta a Sant Adrià, i la resolució final també va ser la mateixa perquè els àrbitres es van menjar un clar penal sobre Sergi Rodríguez quan buscava l'empat a 33 gols, donant oportunitat immediatament perquè els visitants amb un atac molt tranquil prenguessin novament dos gols d'avantatge a molt poc del final i sense temps per a la igualada local.

EL TOT MATARÓ JHM 33 - 34 SANT MARTÍ ADRIANENC

EL TOT MATARÓ JHM: Alberto Ruiz i Carles Núñez porters; Toni Busquets, Edu Velasco (6), Sergi Rodríguez (11, 6 de p.), David Pedragosa (3), Roger Capdevila (2), Sergi Tria (2), Bernat Batlle (5), Josep Terensi (4), Nacho Marín.
ADRIANENC: Granel i Anglada porters; Alvarez (2), Rosés (5), Trallero (2), Closa (5), Filella (6), Gonzàlez (4), Andrade, Borrell, Cahisa (10), Rius.
ÀRBITRES: Font i Prieto.
PARCIALS CADA 5´: 2-2, 4-6, 7-8, 10-12, 13-14, 15-18 descans; 19-22, 22-26, 25-27, 27-28, 31-31, 33-34.