Imprimir aquesta pàgina

El Joventut Handbol Mataró busca el primer triomf contra el Sant Cugat

L’equip femení juga a la pista del Mislata valencià on ha guanyat en les dues temporades a Plata

Handbol JH Mataró - Sant Cugat

El dissabte a les 19 hores el Joventut Handbol Mataró rep al Pavelló Teresa Maria Roca l’Handbol Sant Cugat en la segona jornada de la lliga de 1a Estatal, en un partit on es troben dos perdedors de la jornada inaugural, ja que si el Joventut va perdre a la pista del Granollers B, el Sant Cugat ho va fer a la de l’OAR Gràcia a Sabadell. I per tant tots dos equips busquen la primera victòria a la lliga.

L’equip santcugantenc sol ser víctima a Mataró, però els de Jordi Fernández i Sergi Rodríguez, sobretot si continuen amb les baixes que van acusar en el primer partit a l’Olímpic, hauran de ratllar a un molt bon nivell per no veure’s sorpresos.

Resultats històrics

2018-19    Jov. Mataró- Sant Cugat      25-23
2017-18    Jov. Mataró- Sant Cugat      30-21
2016-17    Jov. Mataró- Sant Cugat      31-26
2015-16    Jov. Mataró- Sant Cugat      27-26

2014-15    Jov. Mataró- Sant Cugat      23-28

L’equip femení juga a terres valencianes

Per la seva part l’equip femení del Joventut Synergie que ja va tastar el triomf contra el Leganés en la 2a jornada de lliga, es desplaça a terres valencianes per jugar contra un “clàssic” de la categoria, el Mislata valencià. El partit es juga a les 20 hores.

Tots dos equips han guanyat a casa i han perdut a fora els seus partits. Les mislateres a la seva pista van guanyar amb solvència a l’Amposta en la primera jornada. Però el JH Mataró ha guanyat en les dues temporades a Plata, per 24-26 fa dos anys i per 23-32 la temporada passada i busca el tercer triomf en aquella pista.

Handbol JH Mataró - Mislata