El Joventut Synergie acaba en 5è lloc a la Divisió Plata femenina d'handbol

L'equip de Jordi Rubi va tancar la lliga amb una victòria molt solvent a Lleida, a la pista del cuer

181222Ha_JHMsamarretessuport

L'equip femení del Joventut Synergie va tancar el dissabte la seva participació a la Divisió de Plata Estatal 2018-19 a Lleida, amb una clara victòria a la pista del cuer, l'Associació Lleidatana, un equip ja descendit des de fa setmanes.

A la primera part les lleidatanes van plantar cara buscant una victòria per acomiadar-se de la categoria amb honor, i van arribar la descans amb el marcador força igualat (15-18). Però a la represa l'equip de Jordi Rubi va prémer l'accelerador i va anar ampliant la diferència, per acabar guanyant amb molta solvència, amb un parcial a la segona part de 13-19.

L'equip mataroní tanca la competició amb un excel·lent cinquè lloc, que ja tenia assegurat abns d'aquest partit, sent el segon equip català de la categoria, només per sota del campió, l'Handbol Sant Quirze. Això el converteix en el tercer equip català d'handbol femení, ja que per sobre només hi ha el KH7 Granollers de la Divisió d'Honor Estatal.

ASSOCIACIÓ LLEIDATANA 28-37 JOVENTUT MATARÓ SYNERGIE

JH MATARÓ SYNERGIE: Lídia Bentkib, Laia Argelich, Noemí Pérez porteres; Isa Latorre (1), Zara Verdugo (1), Clara Poo (6), Sandra Fargas (6), Maria Murillo (1), Irene Hernàndez, Sara Muniesa (2), Alisa Forné (8), Clàudia Grajal, Adriana Murillo (6), Berta Vives (5), Marina Camacho (1), Dúnia Haitami.
PARCIALS CADA 5': 4-4, 6-7, 9-9, 11-13, 14-15, 15-18 descans; 17-23, 19-26, 23-29, 24-32, 26-36, 28-37.