El JH Mataró perd la tercera plaça de 1a Estatal a la pista d'un rival directe

El Sesrovires s'ha imposat gràcies a una bona defensa i porteria i li pren la plaça a l'equip mataroní

190330Ha_SanesJHM

L'equip masculí del Joventut Handbol Mataró ha perdut la tercera posició, que tenia a la classificació de la 1a Estatal, en caure derrotat a Sant Esteve Sesrovires, davant un equip històric d'aquesta categoria i subcampió la temporada passada. El Sanes amb els dos punts iguala el Joventut però el supera per golaverage fent-se amb la posició que tenia l'equip de Jordi Fernàndez.

L'equip local ha sortit molt fort en defensa, amb una gran porteria, i a l'equador de la primera part dominava per 7-2, cosa que ha obligat el tècnic mataroní ha demanar temps mort. S'ha ajustat la defensa i s'han començat a trobar forats en la defensa local i s'ha capgirat el marcador (9-10). Però en el tram final una mica de precipitació ha permès que els sesrovirencs marxessin al vestidor dos gols amunt (13-11).

A la represa el Sanes ja no ha perdut la iniciativa i mitjan d'aquesta segona part ha recobrat un gran to defensiu i de porteria, i ha fet un parcial de 5 a 1, que els ha posat sis gols amunt (24-18) quan faltaven 6 minuts, que ja han estat força plàcids per als locals.

SANT ESTEVE SESROVIRES 28-24 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Dani Torvisco i Bassory Tandian porters; Pablo Vela (1), Manel Núñez (5), Jaume Pujol (5), Oriol Prat (1), Bernat Muñoz (5), Oriol Vaqué (1), Berenguer Chiva, Bernat Bonamusa (1), Jan Bonamusa (2), Dani Aguilera (2), Max Ansón (1), Javi Martín.
PARCIALS CADA 5': 2-0, 3-2, 6-2, 9-7, 10-10, 13-11 descans; 15-13, 17-15, 20-17, 21-18, 25-19, 28-24.