Imprimir aquesta pàgina

Jordi Fernández: "No m'havia passat mai no perdre cap partit en tota la temporada"

Entrevistem l'entrenador del Joventut HM femení després d'assolir l'ascens a Plata

 

Handbol fem JH Mataró - Dominicos Zaragoza

En primer lloc, felicitats per l'ascens. Com has viscut les fases?

Doncs amb la tensió normal de jugar-te tota la temporada en 3 dies. Sempre hi ha hagut nervis al principi dels partits, és normal. Però també és cert que al final ha anat molt bé. Molt content, la veritat.

T'esperaves guanyar de forma tan contundent?

Depèn de com t'ho miris. A tots els partits ens ha costat molt arrencar, amb els nervis que he comentat abans. Al final les diferències han estat grans, de la mateixa manera que ha anat tota la temporada, excepte l'empat contra el Sant Quirze. L'equip tenia qualitat per aconseguir això. També és cert que no saps quin és el nivell real dels rivals que vénen de fora. I, evidentment, no es pot dir que fossin fluixos, però amb la concentració hem aconseguit aquests bons resultats i l'ascens.

Era l'objectiu a principi de la temporada?

Sabia que teníem bon equip, això ja ho he dit abans, però també és cert que al principi no et marques un objectiu tan clar. L'objectiu inicial és anar intentant guanyar un partit rere l'altre i així també vas veient el nivell de tots els dels equips. A partir d'allà ja et planteges l'ascens. Per dir-ho d'una altra manera, l'objectiu final sempre va lligat a la realització d'altres objectius més primaris.

Esperaves una temporada tan bona?

Quan comences no. Sempre penses que pot passar alguna cosa, com poden ser lesions. Però la veritat és que ha anat tot molt rodó. Això no vol dir que no hàgim patit baixes, que també, però l'equip ha superat les dificultats de manera excel·lent, i a la vista estan els resultats.

I sense perdre ni un sol partit entre lliga i fases...

Només hem empatat un partit en tota la temporada. Estem molt orgullosos, la veritat. És una circumstància que no m'havia passat mai al llarg de tota la meva carrera. Sí que havia aconseguit l'ascens amb altres equips, però no d'aquesta manera.

Entre tanta victòria, era fàcil caure en la relaxació. Quin ha estat el secret per a mantenir l'equip motivat?

Et vas plantejant petits objectius, segons ha anat avançant la temporada. Acabar imbatudes la competició ha estat un d'ells i ens ha ajudat a no relaxar-nos en cap moment.

Sembla que el club dóna suport a l'equip femení.

Aquesta temporada van apostar fort per elles, i es demostra amb la confecció de la plantilla que es va fer i, fins i tot, amb l'aposta per mi mateix. Per al club és molt important tenir l'equip a dalt. Hem de pensar que només hi ha el Granollers com a català a una categoria per sobre. Això és molt important sobretot de cara a la base i que les jugadores que pugen pensin que la millor opció és quedar-se al Joventut.

Podem parlar de l'any vinent? Penses seguir?

La temporada ja s'està planificant a nivell de plantilla i durant aquesta setmana acabarem de parlar de què faig la pròxima temporada.