El femení del Joventut fa el vuit de vuit a l'Olímpic

Va superar el Granollers Atlètic en un partit molt ben jugat

El Joventut Handbol Mataró femení va guanyar al Pavelló Olímpic de Granollers davant el segon equip de l'equip vallesà de Divisió d'Honor i així arriba ja al vuit de vuit en la seva marxa triomfal per la Lliga Catalana.

Va ser un gran partit el disputat per l'equip de Jordi Fernàndez a l'Olímpic de Granollers aconseguint una importantíssima i treballada victòria que referma l'equip mataroní en el primer lloc de la classificació.

161112Ha_OnaMuñoz

Va ser un partit molt intens per part dels dos equips, amb mínims avantatges pel Mataró en el marcador fins que una millor tasca defensiva al final de la primera part va fer que marxés al descans amb cinc gols d'avantatge. 

Un canvi a la porteria del Granollers va sembrar dubtes a les files mataronines i les distàncies es van retallar, fent que el final del partit fos incert, però el JH Mataró va mantenir la calma i es va endur el partit.

GRANOLLERS ATLÈTIC 25-28 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelich i Marta Espejo porteres, Ona Muñoz (9), Isabel Latorre, Marina Seda, Tinna Falconi, Clara Poo (4), Sandra Fargas (10), Laia Nonell, Katina Juarez (1), Glenda Alís (1), Saray Romero (3), Irene Hernàndez.