Només el Cirera segueix el ritme del líder

Els gros s'emporten el derbi local contra el Pla d'en Boet

Una setmana més sembla ser que el Cirera és l’únic equip que pot seguir el ritme del líder, el Santvicentí, i a hores d’ara l’únic equip mataroní que pot aspirar a l’ascens. Ja que el Juventus ha perdut una mica de pistonada en perdre el partit contra els Molinos als despatxos per alineació indeguda. Els Molinos i el Boet es troben a la zona mitja.

Classificació: Santvicentí 33; CIRERA 30; Tiana i Sant Pol 27; Pineda 25; Canet 24; JUVENTUS 23; Arenys de Mar i Llavaneres 22; Vilassar de Dalt B 21; PLA D’EN BOET 18; MOLINOS 15; Calaf 14; Premià de Dalt i Cabrils 13; Argentona 9; Badalona Sud 3.

CIRERA - PLÀ D'EN BOET 4-1
CIRERA:
Palomino, Gerard, Manolo, Gomez (Carlos), Juan, Moreno (Valero), David, Diaz, Ito, Xiki (Coca), Raul.
PLA D’EN BOET: Miguelangel (Jose), Plaza (Caballero), Cristian, Pirri, Pajuelo, Albert, Castillo, Chaco, Pera, Diego, Javi (Guillen).
El Cirera va guanyar el derbi mataroní davant el Pla d’en Boet en un partit on els visitants es van queixar molt de l’àrbitre van acabar jugat amb tres homes menys. El domini el joc i el ritme de partit sempre el van portar els locals que a la mitja part ja guanyaven per 2-0, tots dos gols de penal, un d’ells molt rigorós i que va suposar que el Boet perdés el seu primer home.
A la segona part el Cirera va ampliar la diferència, però poc després els visitants feien el 3-1 també de penal. Més tard va arribar el quart gol local, aquest fet va aixecar les ires dels jugadors del Pla d’en Boet que van recriminar insistentment a l’àrbitre fins que aquest va expulsar dos jugadors més. Tot i aquestes expulsions el partit va ser net i no van haver-hi incidents entres els jugadors d’un i altre equip.

JUVENTUS - CALAF 2-1
JUVENTUS:
Moreno, Castañé, Marco (Martin), Augusto, Isaac, Alberto, Poli, Graupera (Damian), Edu, Dalmau (Alfredo), Juli.
Els verds van aconseguir una treballada victòria a falta de deu minuts pel final del partit, tot i haver disposat de nombroses ocasions per haver sentenciat el partit molt abans. La primera part no va tenir color, i els locals van ser l’únic equip que va existir en el camp, malgrat això l’equip tant sols va marxar amb un sol gol d’avantatge en el marcador. A la segona part els visitants van espavilar una mica i van empatar el partit, i encara hauria estat pitjor si Moreno no hagués aturat un penal. Aquest fet va donar empentar als verds que d’aquí fina al fina van buscar la victòria, i no va ser fins a falta de deu minuts pel final que Damian va fer el gol de la victòria. En els últims minuts el mataronins podrien haver ampliat més el marcador davant un rival rendit que només va buscar l’empat en tot moment.

ARENYS DE MUNT - MOLINOS 3-2
MOLINOS:
Toni, Gonzalo, Juanjo, Aitor, Palma, Sergio (Jimenez), Nani, Jose Luis, Sito, Mariano, Luis (Lima). Els Molinos va perdre al camp de l’Arenys de Munt en un partit molt disputat on hi van haver-hi moltes alternances en el marcador. Tots dos equips van tenir diverses ocasions de gol i qualsevol dels dos es podia haver endut els tres punts. Al final l’equip que va tenir més encert van ser els locals i van ser el que van aconseguir la victòria. Tot i aquesta derrota l’equip blanc i blau continua lluny dels llocs de descens i més encara després de sumar aquesta setmana els tres punts del derbi contra el Juventus on aquest van fer més canvis dels permesos.