Imprimir aquesta pàgina

Manel Moya debuta amb derrota

El Mataró cau a Gavà i ja porta nou partits sense conèixer la victòria (3-1)

El Mataró no aixeca cap i ahir va tornar a perdre després de dos empats consecutius, aquest cop amb el tècnic debutant Manel Moya, ex del Vilanova i del Vilassar de Mar, a la banqueta. Els groc-i-negres estan mancats d’idees i el Gavà se'n va aprofitar i va enfonsar anímicament els maresmencs amb un gol a l’inici de les dues parts i un tercer que va sentenciar el partit. Només el gol de Delmàs a la primera part va donar esperances als visitants. Nova derrota i ja van nou partits seguits sense conèixer la victòria.

El Mataró va saltar a la Bòbila amb algun canvi a l'equip i amb molta empenta però el matiner gol de Micky va tornar a deixar els groc-i-negres tocats a l’inici del matx i fent que el tècnic oblidés l'experiment de situar Bayarri com a central. Amb l'avantatge els locals es van relaxar i el joc es va anivellar i el Mataró va poder empatar a peus de Sauras poc abans de la mitja hora i poc després Delmàs en una jugada a pilota aturada va establir l’empat i va donar ales als mataronins que veien la sortida del túnel quan encara restava tota la segona part per disputar.

El Mataró sense profunditat
A la represa, però, els locals van deixar que el Mataró portés la iniciativa però controlant perfectament en defensa i sortint al contraatac amb molt de perill per la gran qualitat dels seus jugadors, i als pocs minuts Pablo va tornar a posar per davant altre cop als blaugranes, que poc després haurien pogut marcar el tercer a peus de Gallart. mentre que el Mataró no podia entrar a l'àrea amb perill i aquest va arribar en un xut llunyà d'Àngel que va desviar molt bé Carulla. Els blaugranes van sentenciar amb un gol de cap d’Albert Martínez al final del matx.
Està clar que el Mataró no crea joc i Manel Moya té molta feina a fer.

Gavà 3 – 1 CE Mataró
GAVÀ: Carulla, Juan Carlos, Jaume, Rubén, Miguel (Francisco 69'), Óscar (Gallart 46'), Pablo, Manga, Miky Albert, Jota i Dani Hernàndez (Albert Martínez 83').
MATARÓ: Miguel Àngel, Jose, Kiku Rimblas, Bayarri (Fran 29'), Manolo, Jonathan, Sauras (Àngel 58'), Pol, Molina (Bussy 84'), Delmàs i Chino.
ÀRBITRE: Gracia Alvarez. Va ensenyar targetes grogues a Miguel i Jota del Gavà i a Molina i Fran del Mataró.
Gols: 4' Miky Albert trenca molt bé el fora de joc i supera per cames els centrals groc-i-negres superant amb habilitat a Miguel Angel en la seva sortida (1-0); 31' DELMÀS pica una falta des de ben bé deu metres fora de la frontal, Pol entra a la rematada sense tocar la pilota i despista el porter local (1-1); 54' Pablo de falta directa llançada des del vèrtex de l'àrea mataronina i que col·loca per tot l'escaire (2-1); 84' Bona jugada de l'atac local que acaba amb centrada de Pablo i Albert Martínez en la primera pilota que tocava marca de cap (3-1).