Imprimir aquesta pàgina

El CE Mataró vol mantenir la bona ratxa a Mollet

El juvenil i el femení del CE Mataró juguen a casa

190203Fu_GolMollet

El CE Mataró de Raul Monroy, ja amb la segona millor ratxa d’inici de campionat de la història del club amb vuit partit seguits sense perdre, s’ha convertit en la revelació del campionat. Poca gent esperava que l’equip groc-i-negre acabat de pujar de 2a estigués a les primeres places quan es porten vuit jornades de lliga, però aquí el tenim.

Aquest diumenge, a les 12 hores, té un compromís molt complicat a Mollet, al camp d’un equip amb el que es coneix bé de la temporada passada, ja que els molletencs jugaven al mateix grup de 2a i van acabar pujant a la promoció. En aquella ocasió l victòria va ser per a l’equip vallesà per 3-2

El Mollet també està fent una bona temporada sobretot a casa seva on ha guanyat tres partits contra L’Escala (3-2), Manlleu (4-1) i Rubí (5-0) i ha empatat l’altre contra Palamós (2-2). Com es pot veure amb un alt potencial realitzador que el converteixen en l’equip més golejador del grup, junta amb el líder, el Girona B. I reparteixen bé els gols perquè no hi ha cap jugador entre els màxims golejadors.

El Mataró ha jugat 8 vegades en aquell camp (incloses dues visites en partit de 3a Divisió als anys cinquanta del segle passat) i només ha pogut guanyar-hi una vegada. Va ser la temporada 2015-16 per 0 a 2 i en partit, com ara, de 1a Catalana. El demés són un empat i 6 derrotes.

L’equip femení juga a casa contra un rival directe

Després del triomf en el derbi de 1a catalana a Vilassar de Mar per 2 a 5, amb pòquer de gols de Dori Apolo, l’equip femení groc-i-negre rep el diumenge a les 17 hores el Món Femení Sant Adrià. Aquest equip està dos llocs i dos punts per sobre a la classificació de l’equip mataroní que és novè amb 7 punts. Per tant un triomf local permetria capgirar l'ordre.

Futbol CE Mataró - Guineueta

El juvenil vol trencar la mala ratxa

L’equip juvenil està en molt mala ratxa en la  i ha caigut a la zona de descens de la Lliga Nacional, ja que és penúltim amb 8 punts.
Aquest dissabte juga al Municipal del Centenari, però no ho tindrà fàcil per reaccionar ja que rep el Nàstic B, equip que està situat en 4t lloc amb 19 punts.

Fran Seijo continuarà sent el president durant 6 anys

Després de l' assemblea realitzada el darrer dia 30 d' Octubre, la junta directiva encapçalada per Fran Seijo, al ser la única candidatura presentada, continuarà al capdavant del club per 6 anys més de mandat, en els quals els desitgem molt bona tasca.