El Cirera vol donar el diumenge el primer pas cap a l'ascens a 2a

L'equip groc rep el Badia del Vallès a les 18 hores al Municipal del Centenari

190530Fu_Cartellpartit

La UD Cirera afronta el diumenge (18 hores) un partit molt important en el camí de la 2a Catalana. Juga el partit d'anada de la promoció d'ascens contra el Badia del Vallès, la població on es va criar Sergi Busquets, el jugador del Barça.

Ho farà en un escenari gens habitual per a l'equip groc com és el Municipal del Centenari. Degut a les obres en el Municipal de Cirera, han estat jugant els últims partits de lliga com a locals al Camí del Mig. Però, en aquesta ocasió, aquest camp estava ocupat per altres compromisos. Això va obligar la Junta Directiva que presideix Daniel Morillo a buscar una alternativa. I no n'hi podia haver cap de millor que el camp més emblemàtic de la ciutat, el Municipal del Centenari. El CE Mataró es va brindar a col·laborar i es va arribar a un acord que, des de la Junta Directiva de la UD Cirera, volen agrair profundament.
Aquest diumenge els seguidors groc-i-negres també seran "grocs", per empentar el Cirera cap a 2a.

190530Fu_Cartellsencer

Bons auguris per al Cirera

Tots dos equips juguen aquesta promoció en haver quedat subcampions dels seus grups respectius. La UD Cirera del grup 4t amb 70 punts i el Badia del 6è amb 72 punts.
Per indicar la dificultat que pot tenir el partit s'ha de dir que l'equip vallesà ha marcat ni més ni menys que 111 gols al llarg del campionat, amb una mitjana superior als 3 gols per partits.

Futbol Cirera - Badia

Tots dos equips havien estat ja a la 2a Catalana, on havien coincidit en un parell d'ocasions. L'última, de la temporada 2016-17, és de molt bon record per a l'equip cirerenc, ja que va guanyar per 7-2, un resultat que, evidentment ja signarien els de José M. Polo. Igual que el del partit jugat al Vallès, quan van empatar 1 gol.
L'anterior contacte, temporada 2013-14, no és tant profitós, ja que els vallesans es van emportar els tres punts guanyant per 2-3. Però a Badia el Cirera va guanyar pel mateix resultat.

Futbol Cirera - Badia

Per millorar encara els bons auguris, hem de dir que en les dues temporades citades el Badia va jugar al Municipal del Centenari dues vegades contra el CE Mataró i va perdre per 4-0 i 5-0.

Futbol CE Mataró - Badia