El Vilassar de Mar s'emporta el Trofeu Iluro a la tanda de penals

El CE Mataró havia aconseguit acabar amb el matx igualat davant un equip de superior categoria

La UE Vilassar de Mar s'ha fet amb el Trofeu Iluro, que organitza cada any a la pretemporada el CE Mataró, superant l'equip amfitrió a la tanda de penals després que el partit acabés amb empat a dos gols.

180819Fu_penal

Ha estat un típic partit de pretemporada, amb els equips encara en fase de rodatge i sense tenir encara ni els sistemes de joc ni la forma física al màxim nivell. El CE Mataró de Raul Monroy durant tot la primera part ha plantat a l'equip vilassarenc que dirigeix Alberto Aybar, el tècnic de l'equip groc-i-negre de la passada temporada, i quan faltaven set minuts per al descans, una centrada d'Isma l'ha rematat de cap Toni Muñoz, deixant clavat sota pals a Imanol Castilla, el porter mataroní del Vilassar, i posant l'1-0 al marcador. Uns moments abans Kike Amador havia enviat un gran xut al travesser, en l'altra gran ocasió local de la primera part. L'única oportunitat vilassarenca l'ha tingut Ali quan faltava poc per al descans, però Pol ha salvat magníficament l'u contra u.

180819Fu_1rgol

A la represa ha començat la roda de canvis, inclús amb jugadors que ja havien estat canviats tornant a entrar en joc. El Mataró ha tingut dues bones ocasions, una a peus d'Uri, amb un xut davant Imanol que ha sortit alt, i després amb un contraatac amb tres contra un, que no han sabut resoldre. Si que ha tingut encert l'equip vilassarenc. Primer Cristian Pérez, l'ex-jugador groc-i-negre, que la temporada passada ja li va marcar molts gols al Mataró jugant amb l'Argentona, ha empatat. I després Soufiane ha avançat l'equip visitant.

Ja en temps afegit Pedro ha controlat una passada llarga i ha superat Imanol en la sortida enviant la decisió definitiva a la tanda de penals. En aquesta Imanol Castilla ha aturat el llançament de Sergi Sànchez, i com que tots els altres llançaments han estat gol el Trofeu Iluro ha anat cap a Vilassar de Mar.

Pel CE Mataró han jugat inicialment Pol Andiñach, Víctor Yustos, Dani Prieto, Adrián Simón, Isma, Parri, Sergi Sanchez, Aitor, Kike Amador, Toni Muñoz i Cirera. Després han entrat el porter Morán, Aitor Vàzquez, Kiku, Marc Pascual, Pedro, Uri i Peque.
Per la UE Vilassar de Mar ho han fet Imanol Castilla, Varese, Mamadu, Fuentes, Barry, Domingo, Ali, Mendoza, Cristian, Soufiane, Garriga i després han entrat Molina, Fernando, Riera, Gil, Gámiz, Esteve i Bargalló.