El CE Mataró guanya el Memorial Clemente Jiménez

Va superar la UD Mataronesa per 0-5 al Municipal del Camí del Mig

El nou CE Mataró d'Alberto Aybar continua la seva posada a punt de cara a l'inici de la 2a Catalana que començarà el proper cap de setmana, el dia 3 de setembre amb desplaçament al camp del Canyelles barceloní.

Ahir dissabte dia 26 d'agost va ser convidat per la UD Mataronesa per disputar el Memorial Clemente Jiménez i va obtenir el trofeu guanyant per 0-5 a l'equip arlequinat.

170827Fu_CEMataroMataronesa

L'equip groc-i-negre va demostrar la seva lògica superioritat davant un equip que jugarà una categoria més avall, o sigui a 3a Catalana, i la va materialitzar amb gols d'Aitor Gonzàlez (31'), Fiti (39'), Dani González (51'), Sergi Sànchez (75'), Ricky (79').

Per la UD Mataronesa van jugar inicialment Marcos González, Carlos González, Edu Rodríguez, Jonayan Beltrán, David Contreras "Koke", Ariel Gabriáguez, Axel González, Àlex Hildago, Marc Olmo, Alexander Moya i Ibrahima Touré. Després van entrar en joc Aitor Rodríguez, Eros Robles i José M. Morillas.

Pel CE Mataró van jugar inicialment Cesc de Bode, Kiku, Isma, Sergio López, Marcel, Parri, Fiti, Aitor, Ricky, Rodri, Bargalló. També van formar part de l'equip Pol Andiñach, Sergi Sànchez, Dani González, Víctor Yustos, Víctor Granero i Youssef.

El dijous un altre triomf per 0-5

El dijous anterior, dia 24, l'equip del CE Mataró havia jugat un altre amistós al camp de l'Atlètico Vallès guanyant també per 0-5, amb gols d'Aitor (3), Palanco i Rodri.