La UD Cirera posa en marxa un projecte solidari molt interessant

Cada equip del club es vincularà amb una entitat social de la ciutat

Des del departament de comunicació de la UD Cirera ens ha arribat la informació d'un projecte de gran vàlua social que ha posat en marxa aquest exemplar club de la nostra ciutat.

L'àrea social del club, a través de la seva responsable Laura Seijo, ha iniciat un “Proyecto Intercambio de Oportunidades", que durant aquest any 2017 vincularà a cada equipo de l'entitat groga amb una entitat social de la nostra ciutat per tal de treballar conjuntament fent activitats de voluntariat.

170103Fu_UDCireracampanyasocial

De moment ja s'ha fet una activitat. Va ser el passat dia 27 de desembre, data en la qual l'equip cadet C va visitar el Centre de Dia Can Clement, amb una gran acollida per part de jugadors, personal i avis.

170103Fu_RegalsUDC

I el proper dia de Reis, una representació del primer equip visitarà el CRAE Pere Quart per realitzar entrega de joguines. Hi serà present l'alcalde de Mataró Sr. David Bote.

Els objectius del projecte

Conèixer millor la realitat del moment en què vivim, per poder formar persones.
Aprendre a valorar el que tenim.
Promoure actituds prosocials col·laborant amb entitats socials.
Enfortir el vincle amb la ciutat de Mataró.
Ajudar als nois i noies a madurar amb una major sensibilitat social.

Les entitats col·laboradores tenen unes característiques especials i són diferents entre elles, i totes posen de manifest una realitat social amb la qual hem de conviure i implicar-nos i creuen que com l'entitat cirerenca creuen que el futur està en la base.

170103Fu_EquipsocialUDC