Els altres dos equips mataronins de 2a Catalana cauen golejats

La llantia futbol

AD LA LLÀNTIA 5-0 TECNOFUTBOL

AD LA LLÀNTIA: Dani, Juanjo (Guti 15'), Artero, Isra (Ferran 55'), Toni Muñoz, Vela (Bilal 70'), Oumar (Sergio López 63'), Sergi Cobo, Diallo, Cristian (Jerreh 70'), Said.
GOLS: 32' SAID (1-0), 44' SERGIO COBO de penal (2-0); 68' SAID (3-0); 70' SERGIO COBO (4-0); 83' TONI MUÑOZ (5-0).

L'AD La Llàntia va aconseguir ahir un triomf molt important en golejar el Tecnofutbol, el nou cuer de 2a Catalana, i d'aquesta manera surt de la zona de descens, superant a més un dels rivals ciutadans, la UD Cirera.

El partit va tenir una jugada clau finalizant ja la primera part, quan l'equip llantienc ja dominava amb un gol que havia marcat Said a la mitja hora de joc, i el porter visitant va cometre un penal, veient la targeta vermella. Sergio Cobo va transformar el penal i després a la represa, després d'uns primers minuts de control, l'equip local va acabar sentenciant, jugant en superioritat numèrica amb un altre gol de cada un dels que ja havien marcat i un cinquè de Toni Muñoz a falta de poc per al final.

UD MATARONESA 1-4 MONTCADA

UD MATARONESA: Rafa, Alvero, Hassa (Diego 63'), Jurado (Koke 46'), Navarro, Ito, Palanco, Isaac, Pompido, Campaña i Joel (Alaji 63').
GOLS: 5' Albert (0-1); 26' Albert (0-2), 73' Cabrera p.p. (1-2); 85' Dani (1-3); 89' Dani (1-4).

La UD Mataronesa va patir una dolorosa i inesperada derrota davant l'equip que compartia la cua amb el Tecnofutbol, el Montcada, i a més per un contundent resultat d'aquells que poden fer mal.
L'equip montcadencs es va avançar molt aviat i a partir d'aquell moment ja va jugar a plaer i va marcar el segon abans del descans. L'equip arlequinat va reduir mitjan la segona part, però al tram final quan buscava amb afany l'empat va rebre dos gols més.

CARMEL 4-1 UD CIRERA

UD CIRERA: Toni, Àngel, Rubio, Peque, Ivan (Carlos 84'), Pau, Duran, Isaac, Romero (Ayoub 58'), Joel i Izar.
GOLS: 11' Dela (1-0); 21' JOEL (1-1); 42' Villegas (2-1); 50' Villegas (3-1); 80' Raül (4-1).

La UD Cirera va perdre també goleat al camp d'un dels equips de la zona alta, el Carmel, i d'aquesta manera es queda ja com l'equip mataroní més endarrerit a la classificació. L'equip cirerenc va rebre un gol bastant aviat, però amb bon joc va reaccionar i va empatar mitjan la primera part. Però en acabar el primer temps i a l'inici del segon el central local va marcar dos gols i va obrir una diferència que ja ser insuperable i que els barcelonins van ampliar a deu minuts del final.