El Futsal Mataró guanya en un partit trepidant

Els vermells s'acosten a la part alta de la classificació

El Futsal Mataró va guanyar al Pineda a casa en un partit vibrant fins els últims segons i encara no sap el que és perdre a casa, on fina ara només ha cedit un empat amb el líder.

La primera part va ser tot un recital dels mataronins que van passar per sobre del rival, que va demostrar el perquè es troba a la zona baixa de la classificació. El marcador al final dels primers vints minuts era de 5-2, i tot feia pensar que la segona part seria un passeig pels vermells i tornarien a aconseguir una altra golejada a casa.

Però tot això no va passar, i a la segona part el Pineda a base de força i fins i tot algunes vegades joc brut va aconseguir anar reduint les distàncies de mica en mica, tot i això els mataronins sempre van anar per davant en el marcador i en cap moment el Pineda va aconseguir igualar el marcador. Ens el últims minuts els llançaments de deu metres d’Albert Manzanares van ser decisius perquè el Futsal s’emportés els tres punts.

LAIA ASSESSORS FUTSAL MATARÓ – PINEDA 8-7
Futsal: Manel, Juan (1), Diego (2), Marliño (1), Albert (2) cinc inicial; Angel (1), Alex, Toledano, Jaco, Sergio (1), Villarin, ñoño.

Aquesta setmana passada l’equip va incorporar dos nous jugadors que ja van debutar de forma meritòria, es tracten de Sergio que ve del Lloret i de Ñoño procedent del Montornès.

Després de les festes l’equiup té una sortida complicada al camp de la Unión de Santa Coloma de Gramenet.