El Futsal Mataró inicia la lliga amb bon peu (0-4)

El femení va perdre 8-2 a Caldes de Montbui

Vall de Tenes B 0 - 4 FUTSAL MATARÓ LAIA ASSESSORS

FUTSAL MATARÓ: Manel, Albert, Diego (2), Juan (2), Jaco cinc inicial; Alex, Marlon, Raul, Carmona, Xavi.
El Futsal Mataró va començar la lliga amb victòria a fora de casa. El Futsal va ser el clar dominador del ritme del partit en tot moment i va fer ballar la defensa rival com va voler. Al descans es va arribar amb un avantatge mínim pels Mataronins. A la represa els vermells va estar més encertats de cara a porteria i van fer tres gols més, dos de Juan i un de Diego. Cal destacar el bon paper defensiu que va fer l’equip mataroní, ja que va ser capaç de deixar la seva porteria a zero gràcies a també a la bona actuació dels seus dos porters.

Aquest cap de setmana l’equip rep a casa al Sabadell. El partit es disputarà diumenge al pavelló de Valldemia i abans del matx es farà la presentació de tots els equips de l’entitat, els actes començaran a les 10:30 del matí.

L’equip femení
Caldes de Montbuï 8 - 2 FUTSAL MATARÓ

FUTSAL MATARÓ: Lola, Ester (1), Tere, Nerea, Marta cinc inicial, Xiqui (1), Judit, Elena, Eli.
Per la seva part, l’equip femení del Futsal Mataró va començar amb mal peu la seva participació a la Primera Catalana perdent per 8-2 a la pista del Caldes. Tot i aquest resultat tan abultat les mataronines van estar bé durant molts minuts del matx. A la primera part les mataronines es van avançar per dos cops en el marcador, però a falta d’un minut pel descans les locals van capgirar el marcador. A la segona, l’equip va anar a contracorrent i no va estar encertat de cara a gol. En els últims minuts l’equip va sortir amb portera jugadora en busca de l’empat, però no va poder ser i les locals ho van saber aprofitar per ampliar el marcador. Aquest cap de setmana reben a la Llagosta.