Imprimir aquesta pàgina

Nova derrota del femení del Futsal Aliança

Les mataronines van perdre a casa davant el Castelldefels

Futsal Aliança Mataró

El partit va iniciar com un gerro d’aigua freda pel Futsal Aliança. Al cap de pocs segons d’haver començat, les visitants van sumar el primer gol, fruit d’un robatori de pilota. Mentre seguien avançant els minuts el partit es va estabilitzar i les mataronines van tenir opcions de marcar, però el segon gol de les rivals va enfonsar l’equip (0-2). Amb els ànims baixos, les de Mataró van encaixar dos gols més abans del descans (0-4).

De nou, el Futsal Mataró es trobava amb un resultat en contra a la mitja part molt difícil d’aixecar. Les dones entrenades per Nicky Dedeu van intentar millorar el resultat arriscant amb portera-jugadora, però per contra va arribar la cinquena diana del Castelldefels (0-5). Les de Mataró queien derrotades un cop més, aquest cop amb un mal partit disputat. La victòria en la 2a divisió estatal se segueix resistint.

Futsal Aliança Mataró 0 – 5 Castelldefels

Jugadores: Naima, Nedder, Espinar, Cris, Rius, Irene, Ari, Meri, Geral, Nadal, Munne i Aina.