Imprimir aquesta pàgina

El Futsal Aliança es veu les cares amb el Barça deu anys després

Els vermells juguen la semifinal de la Copa Catalunya el dimarts 10 al vespre

Futsal Aliança Mataró - Pallejà

El Futsal Aliança va tancar la plantilla al juny amb les incorporacions d'Adrià Donadeu i Marc Campàs, aquest últim procedent del juvenil, i ja fa gairebé un mes que s'entrena. Abans, però, li toca disputar la Copa Catalunya sènior, la qual tindrà lloc durant els dies 10 i 11 de setembre al Pavelló Sabadell Nord.

La semifinal la jugaran el dia 10 contra el tot poderós Barça (a les 21:15 h), i l'endemà (també a les 21:15 h) tindrà lloc la final entre el guanyador d'aquest enfrontament i el de l'altra semifinal, on hi ha el Salou i l'Industrias Santa Coloma.

Com es prepara un partit contra el Barça és una pregunta complicada de respondre, però Albert Sabaté assegura que no hi faltaran "la il·lusió i les ganes de viure aquesta gran experiència". Un Sabaté que sap molt bé el que significa aquest partit per als jugadors i el club, ja que fa 10 anys (el temps que li ha costat tornar a les semifinals de la competició) ell mateix va disputar-la com a jugador. Davant la dificultat de l'encontre, Sabaté creu que l'important és "no perdre la identitat i ser valents".

Els vermells estaran acompanyats per l'afició a Sabadell; de les 600 entrades que va reservar el club mataroní, només en resten unes poques que esperen esgotar abans del dimarts.

Per aquells que no puguin desplaçar-se, podran seguir el partit en directe per Esport3.