El femení del Futsal Aliança Mataró se sent còmode amb la victòria

Ja és la sisena jornada consecutiva que les mataronines s’emporten els 3 punts

Equip femení Futsal Aliança Mataró

Tot i l’ajustat 2-1 contra el Màgic Sants, equip de la zona baixa que lluita per salvar la categoria, les mataronines van tornar a fer els deures i van sumar una victòria més.

L’Aliança continua líder i manté la distància amb les seves perseguidores, el Tarragona (a 3 punts) i el Caldes (a 5 punts), a 5 jornades pel final.

El partit va decidir-se a l’equador del primer temps, quan van arribar els tres gols del partit. Primer, va ser Carla Tortajada qui va marcar l’1-0. Després les barcelonines van fer la feina ràpid per emparat el partit (1-1), però una resposta immediata d’Irene Garcia va tornar a avançar les vermelles (2-1).

A la represa el resultat ja no canviaria. L’Aliança va dominar clarament el partit, però estava ressentit per l’esforç dedicat a la Copa (on va caure eliminat als penals). Malgrat no sumar més gols, però, les locals no van patir enfront un Sants que, tot i intentar-ho, no va generar cap ocasió de perill.

FUTSAL ALIANÇA MATARÓ – MÀGIC SANTS 2-1

FUTSAL ALIANÇA:  Mireia Neddermann, Maria Espinar, Irene Garcia (1), Sara Cayuela, Aina Moya, Naima Reixach, Cristina Vazquez,  Marta Cuquet, Geraldine Gama, Maria Rius, Carla Tortajada (1).