El MID Sports CE Mataró perd el partit contra el Nàstic en 8 minuts desconcertants (8-6)

MID SPORTS CE MATARÓ: Serra, Lozano (1), Poli, Juanjo (1), Baquero (2), Edu, Ignasi, Mayol, Martínez, Matallana (2) i Oliver.

Marcador parcial: 1-0, 1-1, 2-1, 3-1, 4-1, 5-1, 5-2 descans; 6-2, 7-2, 8-2, 8-3, 8-4, 8-5, 8-6.

El Mid Sports CE Mataró no va tenir la mateixa sort que l’equip de futbol del club enfrontat en el mateix cap de setmana al mateix rival: el Nàstic de Tarragona.

Els tarragonins havien fet un inici de campionat fluix, i estaven tres punts per sota del Mid Sports, però són candidats a les primeres posicions i ho varen demostrar en aquest partit.
Els primers compassos foren igualats i fins i tot amb més ocasions per a l’equip visitant, però en el tram final de la primera part els mataronins van perdre la con-centració i els locals varen marcar quatre gols en sis minuts, fent pujar el 5-1 al marcador.

Ni el gol de Lozano que va reduir les diferències abans del descans va servir per animar els de Carlos Martín, que, totalment descon-certats, en els dos primers minuts de la represa varen rebre tres gols més. Amb el 8-2 el Nàstic es va relaxar i això va permetre l’equip groc-i-negre maquillar el resultat fins un 8-6 que no és massa indicatiu de com havia anat el partit.

Resultats 6a jornada:
Castellar - Cal Curro 6-3
Vall Tenes - Pumit Can Massuet 3-8
Lloret - Vidreres 0-5
Gimnàstic - MID SPORTS MATARÓ 8-6
Esplugues - Premià 3-7
Montcada - Tecnomallas 6-3
Alella - Pavisa 4-7
Santfleiuenc - Caldes 4-3.

Classificació:
Hi ha hagut canvi de líder amb la victòria del Pavisa badaloní a la pista de l’Alella, que ara queda igualat amb l’altre equip maresmenc, el Can Massuet de Dosrius, a la segona plaça.

Pavisa 16 punts;
Alella i Can Massuet 15 punts;
Vidreres 13 punts;
Montcada, Premià Dalt 12 punts;
MID SPORTS CE MATARÓ i Gimnàstic 9 punts;
Tecnomallas 7 punts;
Caldes i Castellar 6 punts;
Lloret 5 punts;
Vall Tenes i Santfeliuenc 4 punts;
Esplugues 3 punts;
Cal Curro 1 punts.

Redacció // El Tot Esport