S'escapen dos punts de Mataró

FUTSAL MATARÓ - LLORET 3-3

Bon partit en línes generals del Futsal Mataró, però que va acabar empatant per la falta d’encert de cara a porteria. A la primera part el ritme de partit i la possessió de la pilota va ser pel conjunt local, ja que el plantejament visitant es basava en una defensa tancada i sortides al contraatac. De fet així va ser com el Lloret es va posar 0 a 1 en el marcador. Tot i això el Futsal no es va rendir i amb gols de Miki i Abdyck va capgirar el resultat abans del descans.

A la represa el partit era calcat al de la primera part. Els locals jugaven millor, però no eren capaços d’aprofitar les ocasions que van crear ni les facilitats del rival. I un altre cop una errada defensiva dels vermells va permetre al Lloret fer el 2 a 2. Un minut més tard Miki amb una magnífica vaselina feia el 3 a 2, però els mataronins no van saber tancar el partit amb un quart gol, i un altre cop al Lloret al contraatac feia el defintiu 3 a 3. Ens els últims minuts de joc el Futsal va tenir la victòria a les seves mans, però la falta d’encert de cara a porteria va condemnar a l’equip.

Futsal: Marc, Cristian, Abdyck (1), Yeyo, Xavi  // Bravo, Victor, Óscar, Miki (2) i Gerard.